Υποψήφιος Δήμαρχος για την Αιγιάλεια ο Χρήστος Γούτος

0
428

Ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γούτος με τα από πολυετής εμπειρία στα αυτοδιοικητικά ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την θέση του δημάρχου στον δήμο Αιγιάλειας

Αναλυτικά η ανακοίνωση

“Μετά από μία μακρά περίοδο επαφών μου με αυτοδιοικητικά στελέχη της Αιγιάλειας, μα πάνω απ’ όλα με συμπολίτες μου, θεωρώ ότι ωρίμασαν οι συνθήκες για να απευθυνθώ και επίσημα σε όλους αυτούς.

Ανακοινώνω την οριστική μου απόφαση, στις Δημοτικές Εκλογές του 2019, να κατέλθω ως Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας, έχοντας βαθιά γνώση της πολιτικής ευθύνης που αναλαμβάνω έναντι πολλών συντοπιτών, οι οποίοι θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μου και όλοι μαζί την ύψιστη ευθύνη μας  απέναντι στην κοινωνία.

Από το 1998 μέχρι σήμερα, στην αυτοδιοικητική μου πορεία, έχω μείνει πιστός στις παρυφές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τους Δημάρχους Αιγίου Λέλο Σιαβελή και Αποστόλη Καραφωτιά καθώς και τον Δήμαρχο Αιγιάλειας Στάθη Θεοδωρακόπουλο.

Από αυτή την ευσυνείδητη επιλογή μου, χρόνια τώρα, δεν θα ξεφύγω και στο προσεχές βήμα μου στα κοινά του δήμου, παραβλέποντας εσωκομματικά παιχνίδια κάποιων, τα οποία ουδόλως με αφορούν, ούτε αρέσκομαι και συμμετέχω σε αυτά.

Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα είμαι σε θέση, συλλογικά με όσους συμπορεύονται και θα συμπορευτούν μαζί μου, να κάνουμε γνωστές στους συμπολίτες τις προγραμματικές μας θέσεις, θέλοντας μία Αιγιάλεια

ΝΕΑ, και ΣΥΓΧΡΟΝΗ, όπως αξίζει σε μας και στα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ

Χρήστος Γούτος

Οδοντίατρος-Δημοτικός Σύμβουλος  Δήμου Αιγιάλειας”

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]