Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής, το περασμένο Σαββατοκύριακο, των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αχαΐας, οι ομάδες ανοίγουν… παρένθεση κυπέλλου.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη (7/12 – 14:30) θα διεξαχθεί το πρώτο από τα δύο «γκρουπ» παιχνιδιών για το δεύτερο γύρο του θεσμού.

Σε αυτό το «γκρουπ» συμπεριλαμβάνεται και το παιχνίδι της Αιγιώτικης ομάδας, η οποία σε διάστημα τριών ημερών θα διασταυρωθεί για δεύτερη φορά -εντός έδρας- με τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου.

Να θυμίσουμε ότι την περασμένη Κυριακή οι δύο ομάδες είχαν κοντραριστεί, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τη Μαύρη Θύελλα να επικρατεί άνετα με 3-0.

Στο αγωνιστικό μέρος οι «μελανόλευκοι» προπονήθηκαν χαλαρά ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τον Φίλιππα Σχοινά να συνεχίζει να παρακολουθεί το απουσιολόγιο της ομάδας, το οποίο -δυστυχώς- σταθερά αναφέρει απόντες. Έτσι και σε αυτό το παιχνίδι, παρότι το αναμενόμενο θα ήταν να απουσιάζει μόνο ο τραυματίας Ροδόπουλος, νοκ άουτ τέθηκε και ο Τάκης Παπαδόπουλος.

Ο Αιγιώτης ποδοσφαιριστής αν και την Κυριακή επέστρεψε στην αγωνιστική δράση από τραυματισμό, σήμερα προσλήφθηκε από ίωση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τεθεί στη διάθεση του προπονητή του για το ματς κυπέλλου.