Ξεκίνησαν οι έγραφες στον Χορευτικό Όμιλο Καμαρών

0
672

Δυναμικό και διαφορετικό ξεκίνημα για τη νέα χρονιά από το Χορευτικό Όμιλο Καμαρών με την παρουσίαση μιας παράστασης που έγινε την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη στο δημοτικό σχολείο Καμαρών.

Στην παράσταση «ο κύκλος του χορού ταξιδεύει» παρουσιάστηκαν τραγούδια και χοροί από την Πελοπόννησο, από την Ήπειρο, από την Ικαρία, από την Εύβοια και τα παράλια της Μ. Ασίας, από τη Θεσσαλονίκη και την κεντρική Μακεδονία, από τη Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία με αντίστοιχες φορεσιές ενώ συμμετείχαν περισσότεροι από 60 χορευτές και χορεύτριες όλων τμημάτων (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων) που λειτουργούν στο σύλλογο.

 

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν: 1) Σπηλιωτοπούλου Περλέγκα Φανερωμένη, 2) Νιγιάννης Ανδρέας – εμπόριο αναψυκτικών, 3) Εστιατόριο «Κυανή Ακτή», 4)«Ευρωμετάλ» Αφοι Πολίτη, αλουμινοκατασκευές, 5) Νιγιάννης Αθανάσιος – Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, 6) Εστιατόριο «Ανώνυμο», 7)Πρατήριο υγρών καυσίμων «Πλατυκώστα», 8) Οικονομοπούλου Ζωή – περίπτερο. Σημαντική ήταν η συνεργασία και η βοήθεια από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ κ. Παπαχριστοπούλου Μαρία και τη διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Καμαρών κ. Σιταρά Μαρία.

Από τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη ξεκίνησαν και οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά και θα γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή, ώρα 600-800 το απόγευμα,  στο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών (γέφυρα Καμαρών, τηλ. 2691032470).

Οι εγγραφές αφορούν τόσο σε νέους χορευτές-τριες όσο και σε αυτούς που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στα μαθήματα και στις παραστάσεις του συλλόγου. Τη φετινή χρονιά, στο Χορευτικό Όμιλο Καμαρών, θα λειτουργήσουν τμήματα νηπιακά, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.

[the_ad id=”46704″]