Παρουσία πλήθος κόσμου παρουσιάστηκε στο σινεμά Απόλλωνα την περασμένη Παρασκευή, η ταινία «Πολιορκία».

Ο κόσμος είχε από νωρίς κατακλείσει το χώρο μέσα και έξω από το σινεμά, από  όλους όσους ήθελαν να δουν τα αυθεντικά τουφέκια, τις φορεσιές τα ήθη, την επανάσταση μέσα  από την μεγάλη οθόνη.. Μόλις πριν δύο χρόνια η ίδια εταιρία παραγωγή έκανε την πρώτη ταινία «Η έξοδος 2826» που είχε μεγαλύτερη επιτυχία από την αναμενόμενη.

Παίχτηκε και  στο εξωτερικό και ήδη γίνεται η μεταγλώττιση της για να παιχτεί κα σε άλλες ηπείρους. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας και marketing  του Πολιτιστικού Σωματείου (ΆΡΑΤΟΣ)  Βασίλης Γεωργαντάς μίλησε στο aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά και για τις δύο ταινίες.

[the_ad id=”46371″]

Όπως είπε μεταξύ άλλων, πρόκειται για εθνικοθρησκευτικό  θέμα που πρέπει να δουν όλα τα σχολεία για το πώς ξεκίνησε η επανάσταση, τα ήθη, τα έθιμα και ο δημόσιος και ιδιωτικός βίος των προγόνων μας. Είναι πιο εύκολο ως γνωστό να αποτυπωθεί η εικόνα στο μυαλό των παιδιών αλλά και των μεγάλων που γνωρίζουν για το παρελθόν μόνο μέσα από βιβλία!!

Για να μπορεί κάθε συμπολίτης να έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το εθνικό και επιμορφωτικό έργο που επιτελεί  ο Άρατος με τις   παραγωγές του  για το 1821 , προσφέρει τη δυνατότητα μιας και στο Αίγιο έχει την έδρα του ο παραγωγός για την Νότια Ελλάδα.

Την  Επανάληψη της  προβολής  για  ΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.30 ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ !

Όπως λέει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γεωργαντάς:

«Μας το ζητήσατε μετά την πολύ πετυχημένη πρεμιέρα της ΠΟΛΙΟΡΚΙΑΣ στο Αίγιο και σας το ανακοινώνουμε με μία κοινωνική προσφορά -έκπληξη για τους Αιγιαλείς φίλους του ΑΡΑΤΟΥ και του αγαπητού μας σκηνοθέτη ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΚΑΡΑ!

ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 6 ΕΥΡΩ ΔΩΡΟ Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΜΑΣ ΤΑΙΝΙΑΣ” ΕΞΟΔΟΣ 1826″ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19.30 !!!

[the_ad id=”46274″]

Επίσης , όποιος θα ήθελε να παρακολουθήσει μόνο την πρώτη ταινία ΕΞΟΔΟΣ 1826 στις 21 / 2 , θα πληρώνει μειωμένο εισιτήριο στα 4 ευρώ από 6 ευρώ που είναι κανονικά .

Η προπώληση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από  σήμερα Πέμπτη 7/2 στο περίπτερο Ζόμπου στην τρίγωνη πλατεία.
Ας δούμε τη συνέντευξη!!

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]