Στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα τετράθλου Β΄ Φάσης έλαβε μέρος η ομάδα της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022 στο γήπεδο «Λαδόπουλου» στην Πάτρα, με 18 αθλητές/τριες συνολικά.

Οι κατηγορίες που έλαβαν μέρος ήταν η Κ14 (2009 & 2010) και η κατηγορία ΜΙΝΙ (2013-2012-2011).  Όλα τα παιδιά πήγαν εξαιρετικά και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό όπως κάνουν πάντα σαν ομάδα. Αγωνίστηκαν συνολικά 14 αθλητικά σωματεία και πραγματικά η Φιλαθλητική σάρωσε τα μετάλλια!!!

Δύο μετάλλια για τον Σαμίκο Παναγιώτη στα 60μ. ταχύτητα και ένα Χρυσό για την πρώτη θέση στη Γενική κατάταξη, Χρυσό μετάλλιο και για την Σαμίκου Νικολίτσα στα 50μ. ταχύτητα, Χάλκινο μετάλλιο για τον Θεοφανόπουλο Παναγιώτη και την Κόμη Ανδρομάχη όπου πραγματικά «πέταξαν» στο άλμα εις μήκος και Ασημένιο μετάλλιο για την Αλεξάνδρα Ουρούτσι στα 60μ. ταχύτητα!!!

Να αναφέρουμε επίσης ότι στη Γενική κατάταξη σε αυτούς τους αγώνες βρέθηκε στην 3η θέση η Αθλήτρια Μόσχου Μαρία και πήρε Χάλκινο μετάλλιο!!!

«Πραγματικά όλα τα παιδιά πήγαν πάρα πολύ καλά. Όλοι μαζί σαν ομάδα βοηθάει ο ένας τον άλλον και προχωράμε μπροστά. Εξαιρετική παρουσία είχαμε και στην κατηγορία ΜΙΝΙ όπου βλέποντας τους μικρούς μας αθλητές παίρνουμε μια ψυχική δύναμη για ένα λαμπρό μέλλον!!! Εμείς σαν ομάδα είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να γνωρίσουν τον αθλητισμό και τα οφέλη του. Όλοι είμαστε ίσοι χωρίς διακρίσεις και περιορισμούς και είναι σίγουρο ότι θα φτάσουμε πολύ ψηλά!!!

Συγχαρητήρια σε όλους, ευχαριστούμε πάρα πολύ τους γονείς που είναι μαζί μας και στηρίζουν την προσπάθειά μας, ευχαριστούμε τους διοργανωτές των αγώνων!!!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου.