Μεγάλη αίσθηση και πολλές… συζητήσεις στα δημοτικά του Αιγίου προκαλούν τα όσα ακολούθησαν της συνεδρίασης του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος στο δείπνο σε παραλιακό restaurant.

Σε όλη τη βραδιά που κύλησε σε πολύ καλό κλίμα με προσκεκλημένους από Ηλεία –Αιτωλοακαρνανία αλλά και την Αχαϊα το ενδιαφέρον μονοπώλησαν τα τετ-α-τετ Θανάση Παναγόπουλου με Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο που καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς συνομιλούσαν και πολλές φορές ψιθυριστά χωρίς οι υπόλοιποι συνδαιτυμόνες να καταφέρουν να ακούσουν τι… έλεγαν.

Το Aigialeiapress ήταν παρόν κι απ`όσα μπορέσαμε να «αλιεύσουμε» η συζήτηση περιστρεφόταν γύρω από ανοιχτά θέματα του δήμου, αλλά και τα δημοτικά και την επικείμενη προεκλογική περίοδο όπως άλλωστε είναι αναμενόμενο.

[the_ad id=”46371″]

Δεδομένης της πολιτικής αντιπαράθεσης των δύο αντρών, που πολλές φορές είναι σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους από τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου τα «πειράγματα» από τους παρόντες έδιναν κι έπαιρναν για τα δημοτικά ενώ ξεχώρισε η «ατάκα» του προέδρου του Επιμελητηρίου Πλάτωνα Μαρλαφέκα σε φωτογραφικό ενσταντανέ «να βγει φωτογραφία ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου με την …επόμενη δημοτική αρχή» και τον Θανάση Παναγόπουλο να λέει «να σας δώσω είδηση» πιάνοντας αγκαλιά τον Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο.

Τελικά το Επιμελητήριο …ενώνει; Ίδωμεν!!!

Σημασία έχει ότι τα social media «βούιξαν» χθες με διάφορα σχόλια και αναρτήσεις, ωστόσο το επόμενο πρωί όπου διερευνήσαμε από το περιβάλλον και των δύο κάποιο σχόλιο, και οι δύο πλευρές ήταν πραγματική «σφίγγα» και δεν υπήρξε κανένα σχόλιο για τις χθεσινές συζητήσεις…

 

grhgor-panag-epimelitirio

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]