Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου: «Γιατί ο τόπος μας έχει ανάγκη την ποιοτική Αιγιάλεια!!»

0
365

Χαρακτηριστικό  την ποιοτικής  Αιγιάλειας είναι  οι νέοι άνθρωποι και φυσικά οι γυναίκες!! Δεν μπορείς  παρά μόνο να  θαυμάσεις τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στο Δημοτικό στίβο, με όνειρα και ιδέες για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και τα παιδιά μας για ένα Αίγιο με γερά θεμέλια για το μέλλον.

Πραγματικά υπάρχουν αξιόλογα στελέχη που αξίζουν την προσοχής μας γιατί πολύ απλά αγαπάνε τον τόπο μας, έχουν νέες ιδέες και προτίθενται να τις υλοποιήσουν!! Το aigialeiapress  και  η Ιωάννα Δημουλά μίλησε, με τη Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου υποψήφια στην τοπική κοινότητα Αιγίου με επικεφαλής την κυρία Βασιλική Ψυχράμη, για το ρόλο της γυναίκας στην τοπική κοινωνία και γενικότερα πως μια γυναίκα μπορεί να προσφέρει στα δημοτικά τεκταινόμενα!!

Ι.Δ- Ποιο ήταν το έναυσμα για να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Β.Τ -Ως ενεργός πολίτης και ως μητέρα πιστεύω στις πράξεις και όχι στα λόγια για αυτό πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τα κοινά. Εύκολα κρίνεις δύσκολα μπαίνεις στην θέση του να κριθείς. Θέλω να μπορώ να κοιτάζω τα παιδιά μου στα μάτια θέλω μια πόλη σύγχρονη, καθαρή, φωτεινή, που να προάγει τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό. Θέλω η Αιγιάλεια να πάρει την θέση που της αξίζει στο τρένο της ανάπτυξης, του τουρισμού , της ενέργειας ,της αξιοποίησης της αγροτικής παραγωγής.

Ι.Δ- Γιατί με τη Βασιλική Ψυχράμη;

Β.Τ- Πήρα την απόφαση να δεχτώ την πρόταση της Βασιλικής Ψυχράμη γιατί είναι μια γυναίκα με επιτυχημένη πορεία στον χώρο της αυτοδιοίκησης, είναι δυναμική και εμπνέει εμπιστοσύνη .Η εργατικότητα η μεθοδικότητα , το ήθος που την διακρίνουν καθώς και η ευαισθησία της στα θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης είναι οι λόγοι που με οδήγησαν να σταθώ στο πλευρό της βοηθώντας την να δημιουργήσει την Ποιοτική Αιγιάλεια που όλοι οραματιζόμαστε.

Ι.Δ- Ποιο θέμα θα βάζατε ως πρώτη προτεραιότητα ως νέος άνθρωπος και μητέρα δύο παιδιών που ζει και δραστηριοποιείται  στην πόλη του Αιγίου οπότε  γνωρίζει καλά και   ποια είναι τα δυνατά αλλά και τα αδύναμα σημεία του δήμου μας;

Β.Τ.- Προτεραιότητά μας θα πρέπει να είναι η ύπαρξη βιώσιμης λύσης για τα απορρίμματα και η ευαισθητοποίηση των πολιτών στην ανακύκλωση στην πηγή . Καθώς επίσης και η αξιοποίηση προγραμμάτων που θα οδηγήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στην δημιουργία θέσεων εργασίας ώστε τα παιδιά μας να μην φεύγουν από την πόλη τους αλλά να μένουν και να δραστηριοποιούνται σε αυτή!

Ι.Δ -Για ποιο λόγο κάποιος να σας ψηφίσει;

Β.Τ -Από μένα η ανιδιοτελής διάθεση και όρεξη για δουλειά είναι δεδομένη. Είναι στην κρίση του κόσμου η απόφαση .Ως γυναίκα , μητέρα , και ενεργός πολίτης στον τόπο μου καλώ τους συμπολίτες μου την ώρα της κάλπης να ψηφίσουν με συναίσθηση της αξίας και της ευθύνης της ψήφου τους και να δώσουν την δύναμη σε νέους ανθρώπους με όραμα και διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους.

Ι.Δ- Ευχαριστώ πολύ Βασιλική μου, καλή επιτυχία!!

Β.Τ – Ευχαριστώ πολύ!!

mpompotsiari-ekdilosi-gynaikas

 

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]