• Θέλω
  • Μπορώ
  • Δώστε μου την ευκαιρία να κάνω την Αιγιάλεια «ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ»

 Φίλες και φίλοι,

Στις 26 Μαΐου ζητάμε την εντολή σας για να διοικήσουμε το δήμο.

Στο παρελθόν διοίκησαν άλλοι, επαγγελματίες της τοπικής αυτοδιοίκησης,  τους ξέρετε όλους. Η στασιμότητα του τόπου βαραίνει αυτούς και την  δήθεν «εμπειρία τους». Άφησαν πίσω τους  άλλος έργα βιτρίνας, πεταμένα λεφτά, οικονομική κακοδιαχείριση, χρέη  και όλοι τους έδειξαν αδυναμία για  έργα πνοής και διάρκειας, αποδείχτηκαν  ανίκανοι να βρουν λύση σε καίρια προβλήματα και πρωτίστως  στη διαχείριση των απορριμμάτων.

Τώρα το βαθύ χθες ζητά να επανέλθει στην εξουσία. Ένα τμήμα του συγκροτεί «ιερές συμμαχίες»  και «δίνει δαχτυλίδι» στον «βολικό υποψήφιο δήμαρχο της σιωπής», για να κινούν τα νήματα οι πρώην και ο φιλόδοξος κύκλος συνεργατών και συγγενών τους. Πίσω από τον αδύναμο  «εκλεκτό» που στηρίζουν βρίσκεται η σκιά και το αποτύπωμά τους.

Εμείς στην «Ποιοτική Αιγιάλεια» δεν είμαστε σαν αυτούς.

Είμαστε νέοι άνθρωποι, κάνουμε νέα αρχή. Δε συμβιβαζόμαστε με την απραξία και την αποτυχία του χθες.

Δεσμευόμαστε για σκληρή δουλειά, έντιμη και οικονομική  διαχείριση του δημοσίου χρήματος και πνεύμα ειλικρινούς συνεργασίας.

Έχουμε δεσμευτεί με ένα πλήρες πρόγραμμα για την  αναδιοργάνωση του Δήμου μας, την στήριξη του δημότη, του Αγρότη, του αδύναμου συμπολίτη μας,  τον Πολιτισμό, την Παιδεία, την Ανάπτυξη και τον Τουρισμό.

Αναπτύσσουμε ισόρροπα όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, αίρουμε τις αδικίες του παρελθόντος  και στηρίζουμε τις ευπαθείς ομάδες.

Επενδύουμε  σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, γινόμαστε μηχανοδηγοί της ανάπτυξης.

 Οι άλλοι στο παρελθόν σας βομβάρδισαν με φιλόδοξα προγράμματα. Το βάλτωμα της Αιγιάλειας δείχνει την τύχη και των νέων υποσχέσεων τους.

Μάρτυρας της δικής μου πορείας είναι το παρελθόν μου, και το έργο που έκανα τα εννέα χρόνια της ενασχόλησής μου με την αυτοδιοίκηση.

Σας καλώ να το μάθετε σε βάθος και με αλήθεια, να το αξιολογήσετε και να το βαθμολογήσετε.

Εμείς δεν βιοποριζόμαστε από το Δήμο, γιατί έχουμε τις δουλειές μας και ζούμε από αυτές.

Δεν τάζουμε θέσεις, δεν μοιράζουμε αντιδημαρχίες, όπως ήδη κάνουν οι άλλοι,

για να κρατήσουν τους δεσμούς συμφερόντων που τους ενώνουν.

Δεν έχουμε ομάδες, δεν μας στηρίζουν «κοτσαμπάσηδες»  της πολιτικής. Ζητάμε την ψήφο σας μόνο με το βιογραφικό και τις δεσμεύσεις μας.

 Φίλες και φίλοι,

 δυναμώστε τη φωνή της λογικής. Μην αφήσετε άλλα τέσσερα χρόνια να πάνε χαμένα για τον τόπο μας.

Σπάστε το αποτυχημένο δημοτικό κατεστημένο

Ψηφίζοντας  τους « έμπειρους της αποτυχίας»  διαιωνίζεται το βάλτωμα του τόπου. Κάνετε το θυμό σας πράξη ελπίδας, πράξη δημιουργίας και ανθρωπιάς.

Με την «Ποιοτική Αιγιάλεια» αλλάζουμε σελίδα, πάμε μπροστά. Αφήνουμε πίσω μας τη στασιμότητα του χθες και προχωράμε με ποιότητα  στόχων και τρόπων.

Εμείς δεν θα σας διαψεύσουμε.
Με ΛΟΓΙΣΜΟ και μ’ ΟΝΕΙΡΟ χτίζουμε το μέλλον του τόπου μας.
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.
Να ξανακάνουμε την 《ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ  ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ》.

Βασιλική Ψυχράμη
Υποψήφια Δήμαρχος Αιγιάλειας