Με δήλωσή του ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος ανακοίνωσε ότι ο επί σειρά ετών ιδιοκτήτης και διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού «Άξιον» κ΄.Βαγγέλης Κουτρουμπέλης, θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, αναλαμβάνοντας παράλληλα και ρόλο υπευθύνου επικοινωνίας της παράταξης.

[the_ad id=”46274″]

Η   Δ Η Λ Ω Σ Η

«Η εποχή που η επικοινωνία ήταν απλά μια ανακοίνωση, έχει πλέον περάσει. Η αναγκαιότητα ουσιαστικής συζήτησης με τους συμπολίτες μας για όλα τα θέματα που καθορίζουν το παρόν και το μέλλον του δήμου μας, απαιτεί μια αμφίδρομη και συμμετρική λειτουργία που χτίζει σχέσεις ως γνήσια έκφραση του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κοινή αντίληψη για τις αξίες που οφείλουν να υπηρετούν όσοι δραστηριοποιούνται στα Μέσα Ενημέρωσης, οδήγησε σε μια αμοιβαία μακροπρόθεσμη οικοδόμηση εμπιστοσύνης με τον κ΄.Βαγγέλη Κουτρουμπέλη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, αναλαμβάνοντας παράλληλα τον τομέα της επικοινωνίας της παράταξής μας».

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]