Ο Αχαιός βουλευτής και καθηγητής της Εγκληματολογίας Άγγελος Τσιγκρής, συναντήθηκε με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της επίσκεψης της Υπουργού στην Αχαΐα.

Ο Αχαιός βουλευτής, ζήτησε από την Υπουργό Παιδείας, τη δημιουργία Γεωργικής Σχολής (Οίνου και Αμπέλου) στο Αίγιο και Γαλακτοκομικής Σχολής στα Καλάβρυτα.

Με αφορμή τις προτάσεις του αυτές, ο Άγγελος Τσιγκρής, καλεί τους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ Βαθμού, καθώς και τους συναδέλφους του βουλευτές όλων των κομμάτων της Αχαΐας, να στηρίξουν τα δίκαια και εύλογα αιτήματά του.

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής, για τα δύο παραπάνω ζητήματα, έχει καταθέσει σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή (Αριθμοί Πρωτοκόλλου: 7436 / 15/09/2022 και 7715 / 28.09.2022).

___________________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.