Ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Άγγελος Τσιγκρής, το Σάββατο 9 Απριλίου, μίλησε στο Συνέδριο του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με θέμα: “Eθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο Μέλλον του Αθλητισμού”, στην Πάτρα.

Ο Αχαιός βουλευτής ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη την άμεση ολοκλήρωση των έργων αθλητικής υποδομής, αλλά και τη δημιουργία νέων, προκειμένου η Αχαΐα να αποτελέσει πόλο έλξης αθλητικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού:

1) την άμεση ολοκλήρωση του κολυμβητηρίου της Αγυιάς στην Πάτρα,

2) την επίσπευση των διαδικασιών ολοκλήρωσης των έργων επέκτασης και εκσυγχρονισμού του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων,

3) τη δημιουργία καταδυτικού πάρκου στην Παναγοπούλα της Αιγιάλειας,

4) τη δημιουργία αυτοκινητοδρόμιου, προδιαγραφών Formula 1, στη Χαλανδρίτσα και

5) τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Σταδίου Αιγίου.

Να σημειωθεί ότι για όλα τα παραπάνω ζητήματα, ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έχει καταθέσει σχετικές Ερωτήσεις στη Βουλή.

___________________

Ο δικηγόρος Άγγελος Τσιγκρής διδάσκει Εγκληματολογία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Έχει διατελέσει γενικός γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Μόνιμη Επιτροπή Επιχειρησιακής Συνεργασίας για την Εσωτερική Ασφάλεια στην Ευρώπη (COSI) του Συμβουλίου της ΕΕ και στη Μόνιμη Αντιπροσωπία του ΟΗΕ για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

https://www.youtube.com/watch?v=6GZIcq5sVsQ