Είναι πραγματικά αισιόδοξο να βλέπεις νέους ανθρώπους να προσπαθούν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αφιλοκερδώς, με μόνο όφελος την αγάπη που εισπράττουν  από τα μικρά παιδιά!! Τους μικρούς ήρωες της ζωής που πολλές φορές αναγκάστηκαν να φιλοξενούνται σε κάποιο ίδρυμα επειδή έμειναν μόνα τους στη ζωή ή γιατί οι γονείς τους δεν μπορούσαν να τους προσφέρουν τα απαραίτητα!!

Η Ευστρατία Κουζουτζάκογλου εδώ και τουλάχιστον οχτώ χρόνια προσφέρει φιλανθρωπικό έργο, όπου και όταν τη καλούν. Εδώ και μέρες μαζεύει  τρόφιμα διαρκείας και σχολικά είδη για το χαμόγελο του παιδιού!

Όπως είπε στην Ιωάννα Δημουλά  και στο aigialeiapress η αγάπη της για τα παιδιά και για τον συνάνθρωπό την ώθησαν να δημιουργήσει τη σελίδα «όλοι μαζί μπορούμε» που να ενημερώνει τους πολίτες για όλες τις κινήσεις που γίνονται για να βοηθηθούν  συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

[the_ad id=”46371″]

 

Το χειμώνα βοηθήθηκαν γύρω στις 27 οικογένειες, ενώ μέσα στον Ιούλιο θα φιλοξενηθούν στην πόλη μας μερικά παιδάκια μαζί με τους υπεύθυνους από την «κιβωτό της αγάπης γαλήνης για ανάπηρα παιδιά».

Το ίδρυμα αυτό το έχουν στηρίξει στο παρελθόν και το ίδιο θα κάνουν και στο μέλλον. Τέτοιες κινήσεις ιδιωτών πρέπει να αγκαλιάζονται από την εκάστοτε Δ.Α και όλους τους αρμόδιους φορείς, καθώς βλέπουμε πως οι ευπαθείς ομάδες  τα τελευταία χρόνια  αυξάνονται  ραγδαία! Ας παρακολουθήσουμε τη συνέντευξη!!

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]