Από την δημοτική παράταξη «Αιγιαλέων Πόλις» ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες των κ΄. Αντωνόπουλου Σπύρου, Παναγιωτόπουλου Γιώργου και Φατούρου Γιώργου.

Ακόμα τρεις καταξιωμένοι κοινωνικά και επαγγελματικά συμπολίτες μας, προστίθενται στη δυνατή «αλυσίδα» της παράταξής μας, επιβεβαιώνοντας καθημερινά την αποδοχή των συμπολιτών μας στην καθαρή στάση μας, απέναντι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου.

Η καθημερινή διεύρυνση της παράταξής μας γίνεται με προσεκτικά βήματα, ώστε με αμοιβαία εκτίμηση και εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών μας, με γνώμονα τον  αλληλοσεβασμό, να επιτύχουμε μαζί με τους συμπολίτες μας τη μεγάλη ανατροπή στη μέχρι σήμερα φθίνουσα πορεία του δήμου μας.

«Καθαρές κουβέντες! Καθαρά πρόσωπα!» ήταν η λακωνική δήλωση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

[the_ad id=”46371″]

 

-Ο Σπυρίδων Αντωνόπουλος αυτοκινητιστής (ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ).

Γιός του αειμνήστου Αθανασίου Αντωνόπουλου (από τους πρώτους ιδιοκτήτες ΤΑΞΙ στο Αίγιο) και της Παρασκευής. Επί σειρά ετών εργάστηκε στον τομέα πωλήσεων -προώθησης χοντρικού εμπορίου μεγάλων εταιριών και τα τελευταία χρόνια είναι ιδιοκτήτης ΤΑΞΙ στο Αίγιο. Διακρίνεται για την εργατικότητα και την ευγένεια του χαρακτήρα του.

Είναι παντρεμένος με την Ουρανία Μπουρνάζου του Αντωνίου και έχει μια κόρη.

-Ο Γεώργιος Παναγιωτόπουλος γνωστός στην ευρύτερη περιοχή για την έντονη συνδικαλιστική του δράση στον Αγροτικό Τομέα. Διετέλεσε πρόεδρος της ΣΥΔΑΣΕ (ο μοναδικός Αχαιός) και διακρίνεται για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τη μαχητικότητα με την οποία έχει υπηρετήσει όλ`αυτά τα χρόνια το αγροτο-συνδικαλιστικό κίνημα και όχι μόνο.

-Επί σειρά ετών ενεργό κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Ο μοναδικός Αιγιαλέας εκλεγμένος στην παρούσα σύνθεση της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Αχαϊας και  υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης της ΝΟΔΕ Αχαϊας.

-Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Αιγίου αλλά και νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος Αχαϊας.

Παντρεμένος με τη Μαίρη Παναγιωτοπούλου και έχουν δύο γιούς (τον Κώστα και τον Αντώνη) και τέσσερα εγγόνια.

[the_ad id=”46274″]

 

-Ο Γεώργιος Φατούρος είναι οικοδόμος. Γέννημα θρέμμα στον Συνοικισμό Αιγίου, επί σειρά ετών εργαζόταν στην οικογενειακή επιχείρηση σημείο αναφοράς για τον Συνοικισμό ταβέρνα-καφενείο του πατέρα του Πέτρου Φατούρου και έχει ασχοληθεί γενικότερα με το χώρο της εστίασης.

Τα τελευταία χρόνια είναι ενεργό μέλος του Σωματείου Οικοδόμων Αιγίου και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς.

Είναι παντρεμένος με την Βασιλική Χριστοδουλοπούλου και πατέρας δύο παιδιών.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]