Μετά τη συμφωνία με το Φίλιππο Σχοινά για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναιγιαλείου, η προσωρινή διοίκηση καλείται να «τρέξει» τα υπόλοιπα σημαντικά θέματα του συλλόγου, διοικητικού και αγωνιστικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα την Τρίτη (21/6) έχει προγραμματιστεί συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθούν θέματα αναφορικά με τη σωστή λειτουργία του συλλόγου, σε όλα τα επίπεδα, τα οποία χρίζουν λύσης και πάντα -βέβαια- σύμφωνα με τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου. Άλλωστε οι διοικούντες, στη Γενική Συνέλευση που έχει προηγηθεί και απόντος ουσιαστικού ενδιαφέροντος από κάποιον ενδιαφερόμενο, είχαν τονίσει ότι θα εξαντλήσουν την εντολή διοίκησης από το Πρωτοδικείο και θα κινηθούν σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα που θα δημιουργηθούν από την ενίσχυση που θα τύχει ο σύλλογος από φίλους και οπαδούς της ομάδας.

Κάτι το οποίο, βέβαια, ισχύει και για τη στελέχωση του «μελανόλευκου» ρόστερ, για το οποίο ο Φίλιππος Σχοινάς έχει να ανταποκριθεί σε μία μεγάλη πρόκληση. Μέσα από μία «σφιχτή» οικονομική πολιτική, σύμφωνα με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα,  πρέπει να «χτίσει» ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα εκπροσωπήσει με αξιοπρέπεια τον Αιγιώτικο σύλλογο στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό, θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες -μετά το συμβούλιο της Τρίτης- συνάντηση της διοίκησης με τον «μελανόλευκο» προπονητή, προκειμένου να καθοριστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός και να εγκριθούν ή να επανεξεταστούν συγκεκριμένοι στόχοι. Επίσης στη συνάντηση με τον προπονητή θα συζητηθεί και το θέμα της επαναλειτουργίας της ακαδημίας, για το οποίο ο Φίλιππος Σχοινάς έχει σημαντική εμπειρία, είτε από το σύλλογο είτε μέσω κάποιας συνεργασίας.