Την πρώτη ομάδα υποψηφίων,από την Αχαΐα, με τον συνδυασμό θα παρουσιάσει ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Σπηλιόπουλος.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν ανάλογες παρουσιάσεις υποψηφίων από την Αιτωλοακαρνανία και την Ηλεία, που θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα στο Αγρίνιο και στον Πύργο. Η παρουσίαση των Αχαιών υποψηφίων θα γίνει στο ξενοδοχείο PatraPalace, στις 6 το απόγευμα, την προσεχή Δευτέρα.

[the_ad id=”46371″]

Από τους πρώτουςυποψήφιους προκύπτει μια αντιπροσωπευτική και ισορροπημένη εικόνα. Καλύπτονται όλες οι γεωγραφικές περιοχές του νομού, εκπροσωπούνται και τα δύο φύλα, όλες οι ηλικιακές ομάδες, ευρεία επαγγελματική και επιστημονική βάση, αλλά και υποψήφιοι με ποικίλες πολιτικές καταγωγές, γεγονός που διασφαλίζει την υψηλή διεισδυτικότητα του συνδυασμού στο εκλογικό σώμα.

Παράλληλα με την παρουσίαση των υποψηφίων, ο Κώστας Σπηλιόπουλος θα παρουσιάσει τον τίτλο και το λογότυπο του συνδυασμού ενώ, καθώς εκτιμάται, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων θα δώσει σημαντικό αέρα στο όλο εγχείρημα, αφού θα κινηθούν σε κάθε χώρο για τη διάδοση των αρχών του συνδυασμού και την ανάγκη υπερψήφισής του.

[the_ad id=”46704″]