Ο Τοποτηρητής Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προσκαλούν το λαό της Αιγιάλειας στις εκδηλώσεις ενθρόνισης στο Αίγιο του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου κατά το εξής πρόγραμμα:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

10.30π.μ.: Υποδοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτριο Καλογερόπουλο στα όρια της Μητροπολιτικής Περιφερείας επί της εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αιγείρας.

11π.μ.: Άφιξη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου στην πλατεία Αγίας Λαύρας.

Υποδοχή αυτών από τον Τοποτηρητή Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιο.

Προσφώνηση του Δημάρχου Αιγιαλείας κ. Δημητρίου Καλογερόπουλου.

Αντιφώνηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου.

11.45π.μ.: Έναρξη πομπής προς τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Φανερωμένης.

12μ.μ.: Τελετή της Ενθρονίσεως.

 

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

7π.μ.: Πρώτη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, προεξάρχοντος του νέου Μητροπολίτου κ. Ιερωνύμου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Φανερωμένης) Αιγίου.

11π.μ.: Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές του Χριστεπώνυμου Πληρώματος στο Μητροπολιτικό Μέγαρο (οδός Μελετοπούλων 43).