Ενδεχομένως να είναι η πρώτη φορά που δουλεύουν για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. 40 και πλέον άτομα όλων των ηλικιών, αφιερώνοντας χρήματα για τις στολές και τον εξοπλισμό τους, χρόνο από τις δουλειές τους και τα σχολεία τους και πάρα πολύ κόπο σε ατελείωτες πρόβες και σε 9 παραστάσεις για να πραγματοποιηθεί μια μαγική δουλειά που παρακολούθησαν σχεδόν 4000 άτομα!

Οι άνθρωποι του Πρότυπου Ωδείου Αιγίου υπό την καθοδήγηση της κας Αγγελικής Αργυροπούλου κινητοποιήθηκαν πολλούς μήνες τώρα ώστε να βρουν τους κατάλληλους συνεργάτες για να ξεκινήσουν οι πρόβες μιας πολύ απαιτητικής παράστασης, επίσης προσπάθησαν να καλύψουν πολλά από τα έξοδα τους από χορηγούς ώστε να μην μειωθούν τα κέρδη προς το ΕΚΑΜΕ. Επικοινώνησαν με όλα τα σχολεία της περιοχής και όχι μόνο και κινητοποίησαν τους καθηγητές να φέρουν τα παιδιά να παρακολουθήσουν αυτή την σπουδαία δουλειά.

[the_ad id=”46274″]

Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες και των πιο αισιόδοξων. Την παράσταση παρακολούθησαν πάνω από 4000 άτομα και το Ε.Κ.Α.ΜΕ. έλαβε 5842, 50€!

Συγκινημένο το Δ.Σ., οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου εκφράζουν τις ειλικρινείς ευχαριστίες τους στο ωδείο, στους καθηγητές και στους σπουδαστές του ωδείου, στους γονείς των παιδιών, στους περίπου 60 χορηγούς, στους μαθητές και στους δασκάλους των σχολείων και σε όλο τον κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση.

«Για να συμβούν ωραία πράγματα χρειάζεται δουλειά, οργάνωση και καλή διάθεση!»         

Ευχαριστούμε!!!

 

[the_ad id=”46704″]