Σκληρό πρέσινγκ ακούγεται ότι δέχεται ο Σταύρος Θεοδωράκης από το MEGA για να εγκαταλείψει τον ALPHA.

Ομολογουμένως οι «Πρωταγωνιστές» και σε αυτή τη μετά πολιτική περίοδο του δημοσιογράφου σαρώνουν σε τηλεθέαση, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η θεματολογία τους καταφέρνει να «μιλάει» στην κοινωνία, χαρακτηριστική είναι η περίπτωση με την Ιωάννα Παλαιοσπύρου που αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα της μέσω της εκπομπής! Επιπλέον όμως η ένταξη των «Πρωταγωνιστών» στο νέο MEGA στην ανοδική φάση που βρίσκεται ο σταθμός, εκτός από νούμερα θα του προσδώσει και το ανάλογο κύρος που μεταφέρει η συγκεκριμένη εκπομπή.

Όπως είναι φυσικό το δέλεαρ για να μετακινηθεί ο Θεοδωράκης από τον ALPHA στο MEGA είναι το συμβόλαιο. Αυτοί λοιπόν που γνωρίζουν μιλούν για «χρυσό» συμβόλαιο! Το ποσό που ακούγεται είναι εξαψήφιο.

Μιλάμε για συμβόλαιο που παραπέμπει σε άλλες εποχές της τηλεόρασης (τότε που έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα)! Και για να δώσουμε μια τάξη μεγέθους το εξαψήφιο ποσό που ακούγεται είναι βαρύ αγοράζεις σπιταρόνα, όχι απλώς ένα καλό και γρήγορο αυτοκίνητο!

Το δέλεαρ αναμφισβήτητα είναι μεγάλο. Ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι θα πράξει ο δημοσιογράφος! Αυτό το ξέρει μόνο ο ίδιος και το στενό του περιβάλλον.

enimerosi24.gr