επ[ιεπιμστο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος». Η έκθεση θα λειτουργεί παράλληλα με το τριήμερο συνέδριο και πολλές άλλες δράσεις μέσα στα πλαίσια του Εθνικού  Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό από το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Στην έκθεση το Επιμελητήριο Αχαΐας θα φιλοξενήσει 15 εκθέτες της Αχαΐας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε συναφείς τομείς (θαλάσσια αθλήματα, αθλητικά όργανα,  γυμναστήρια, μηχανοκίνητα οχήματα, ποδήλατα, εξοπλισμοί γυμναστηρίων και αθλητικών χώρων, είδη διατροφής για τον αθλητισμό-συμπληρώματα διατροφής, super foods, υπηρεσίες σχετιζόμενες με τον αθλητισμό, ΜΜΕ,  κ.ο.κ)  μέσα σε  190 τμ.

Το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό στοχεύει στην ενδυνάμωση του αθλητισμού μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων µε τη συµµετοχή των τοπικών κοινωνιών και των αθλητικών φορέων της περιφέρειας. Διοργανώνονται 13 περιφερειακά συνέδρια στις έδρες των Περιφερειών µε τη συμμετοχή Δήµων, αθλητικών φορέων, Επιµελητηρίων, επαγγελµατιών του αθλητισµού κ.ο.κ, με πρώτο σταθμό την ΠΔΕ και την Πάτρα.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 8 Απριλίου και ώρα 10.30 πμ.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πλάτων Μαρλαφέκας θα μιλήσει στο συνέδριο το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 και ώρα 10:30πμ -11:00πμ σχετικά με το θέμα: Ο αθλητισμός, ως μοχλός ανάπτυξης της εθνικής και τοπικής οικονομίας .

Καλούμε τα μέλη μας να επισκεφθούν την έκθεση και τις εργασίες του Συνεδρίου, να γνωρίσουν  και να στηρίξουν τον αθλητισμό στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόγραμμα 8-10/4/2022