Ανάστατοι οι έμποροι του Αιγίου με την αλλαγή της ώρας λειτουργίας των καταστημάτων που ανακοινώθηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη!!

Ενώ μέχρι εχθές το πρόγραμμα ανάφερε  πως τα καταστήματα θα ανοίξουν Μεγάλη Παρασκευή στις 11.30 π.μ  τώρα με νέα ανακοίνωση αναφέρεται ως ώρα έναρξης λειτουργίας η 1.00 μ.μ με την επισήμανση, πως  όποιο κατάστημα ανοίξει, φέρει δική του ευθύνη!! Γι’ ακόμα μία φορά ο εμπορικός Σύλλογος αφήνει έκθετους τους εμπόρους!!

Το θέμα προέκυψε  μετά τις διαμαρτυρίες του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων που ζητούσαν να τηρηθούν τα νόμιμα και εφόσον  ο εμπορικός ήταν αρνητικός ως προς αυτό, καθώς πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών είναι να ανοίγουν νωρίτερα τα καταστήματα τη Μεγάλη Παρασκευή, γιατί δεν έπραξε τα δέοντα;

[the_ad id=”46371″]

Γιατί δεν αποτάθηκαν  στην Περιφέρεια ως όφειλαν  εφόσον είχαν  πάρει τη σύμφωνη γνώμη, πρώτα, των καταστημάτων και του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων για να μην υπάρξει αυτή η αντιπαράθεση εργαζομένων και ιδιοκτητών;

Αν υπήρχε σωστή οργάνωση  και συνεργασία δε θα διαμαρτυρόταν ούτε οι μεν ούτε οι δε, ούτε  θα τρομοκρατούνταν οι ιδιόκτητες με τις κυρώσεις που θα υποστούν αν παραβούν το προβλεπόμενο ωράριο!!

Εν όψει των εορτών του Πάσχα που τα καταστήματα περιμένουν να δουλέψουν και να βγάλουν τα σπασμένα αρκετών μηνών καλό θα ήταν οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι τους να είναι στο πλευρό τους και όχι να βγάζουν την ουρά τους απ έξω!!
Tης Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]