Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 η εθελόντρια του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κα Σία Καλαμιώτη-Μεντζελοπούλου έφερε όλα τα απαραίτητα προκειμένου να φτιάξει με τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. πασχαλινά κουλούρια.

Η ζύμη ήταν προσφορά του κ.Αρίστου Τηλιγάδη και το Κέντρο τον ευχαριστεί θερμά γιατί με προθυμία και αφιλοκερδώς βοήθησε να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση.

Η κα Σία είναι η κινητήριος δύναμη σε πολλές δράσεις και κυρίως σε επισκέψεις των σχολείων στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. Αυτή τη φορά όμως ανέλαβε το πλάσιμο των κουλουριών όπως άλλωστε είχε κάνει και πέρυσι και οι εκπαιδευόμενοι το περίμεναν.

Οι εκπαιδευόμενοι, το Δ.Σ. και οι εκπαιδευτές τη θεωρούν δικό τους άνθρωπο και έναν σημαντικό κρίκο του ανθρώπινου δυναμικού του Κέντρου και την ευχαριστούν θερμά.

[the_ad id=”46371″]

Την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος εκκλησιασμός των εκπαιδευομένων αυτή τη φορά στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου από τον Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη ο οποίος τελεί εδώ και πολλά χρόνια αυτή την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία δίνοντας την ευκαιρία στους εκπαιδευόμενους να μεταλάβουν.

Την  Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε το Ιερό Ευχέλαιο στο Ε.Κ.Α.ΜΕ. από τον Πατέρα Βασίλειο Πετρόπουλο, τον Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη και τον Πατέρα Δημήτριο Κουτρουλή και όλοι οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές , οι γονείς και το Δ.Σ. μυρώθηκαν και αντάλλαξαν ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!

Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. ευχαριστεί όλους τους ανθρώπους που συμβάλλουν στην οργάνωση και υλοποίηση όλων των δράσεων ώστε να βιώνουν και τα άτομα με αναπηρίες όλα τα ήθη και τα έθιμα των ημερών μας χωρίς δυσκολίες και διακρίσεις.

[the_ad id=”46704″]