Το Ε.Κ.Α.ΜΕ. έδωσε τη λύση στην οδό Κλεισούρας

0

Όπως είναι γνωστό, το Ε.Κ.Α.ΜΕ. σύντομα θα αλλάξει διεύθυνση και θα μετακομίσει στην οδό Κλεισούρας στην οποία τα προβλήματα είναι πολλά. Είναι μια μικρή οδός η οποία εξυπηρετεί το πρώην ΙΚΑ, το 1ο Λύκειο Αιγίου, το ίδρυμα αγάπης μέλαθρον “ο Άγιος Χαράλαμπος” και οσονούπω και το ΕΚΑΜΕ. Η κυκλοφορία οχημάτων προς τις δύο κατευθύνσεις  και με σταθμευμένα οχήματα παραπλεύρως του δρόμου προκαλεί συμφόρηση. Βλέποντας αυτά τα προβλήματα το Ε.Κ.Α.ΜΕ. θέλησε να βρει λύση γιατί θα ήταν αδύνατη η κυκλοφορία των μεγάλων οχημάτων που καθημερινά θα πραγματοποιούσαν δρομολόγια για την κατασκευή του νέου κτιρίου.

Έτσι λοιπόν αρχικά, στάλθηκε επιστολή στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αιγιάλειας, με σκοπό να μπορούν οι πολίτες που θέλουν να εξυπηρετηθούν στο πρώην ΙΚΑ να σταθμεύουν εντός του παρκινγκ του ιδρύματος και όχι επί της οδού Κλεισούρας, αλλά λόγω της αναρμοδιότητάς της για το συγκεκριμένο ίδρυμα, μας παρότρυνε να απευθυνθούμε στη διοίκηση του πρώην ΙΚΑ Αιγίου.

Η επικοινωνία με την Διευθύντρια του ΙΚΑ Αιγίου έπεσε στο κενό διότι δεν μπορούσε να μας εξυπηρετήσει.

Εν συνεχεία, ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Θεόδωρος Στεφανίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου που βρίσκεται απέναντι από το πρώην ΙΚΑ, κ. Γιάννη Γρίβα με σκοπό να παραχωρήσει το οικόπεδο για στάθμευση οχημάτων.  Την επομένη, συναντήθηκαν στο χώρο του οικοπέδου μαζί με τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας του Δήμου Αιγιάλειας και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Γιώργο Γκιώνη και με χαρά και προς τιμήν του προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να το παραχωρήσει για να αντιμετωπιστεί η κυκλοφοριακή συμφόρηση στην οδό Κλεισούρας.

Ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος ενημερώθηκε από τον κ. Γκιώνη για τις εξελίξεις. Δείχνοντας για ακόμα μια φορά το μεγαλείο της ψυχής του και την ευαισθητοποίησή του αποφάσισε να αξιοποιήσει το ήδη ανενεργό οικόπεδο σε δημοτικό παρκινγκ και έτσι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα.

Το αίσθημα ικανοποίησης στο Ειδικό Κέντρο είναι ολοφάνερο γιατί αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά ότι υπάρχουν άνθρωποι που έμπρακτα δείχνουν την συμπαράσταση τους και την στήριξή τους στο χώρο βοηθώντας με οποιοδήποτε τρόπο .

Το Δ.Σ. του Ε.ΚΑ.ΜΕ., δια στόματος του προέδρου κ. Στεφανίδη, ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Αιγιαλείας για την προσωπική του παρέμβαση υπενθυμίζοντας σε όλους τη στήριξη και αγάπη του για το Ε.Κ.Α.ΜΕ. και την οικογένεια Γρίβα για την άμεση και θετική της απάντηση στο αίτημα του Κέντρου και τους εύχεται υγεία προσωπική και οικογενειακή.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κούσκουρη Βασιλική       Στεφανίδης   Θεόδωρος