Την ανησυχία του για την ανάπτυξη της πόλης του Αίγιου εξέφρασε ένας πολίτης μέσα από το aigialeiapress.com και στέλνει την σκέψη του και την ανησυχία του μιας και είναι μια καλή στιγμή το Αίγιο να κερδίσει κάτι λόγο των εορταστικών εκδηλώσεων για την «μυστική συνέλευση της Βοστίτσας» οπού θα έρθουν κάποιοι επίσημοι άρχοντες

“Επειδή στην Πόλη του Αιγίου πραγματοποιήθηκε ένα τόσο σοβαρό και σπουδαίο για τη σωτηρία της χώρας μας, αλλά εν επεκτάσει και της Ευρώπης γεγονός, όπως η μυστική συνέλευση της Βοστίτσας, η πόλη αυτή του Αιγίου, δεν είναι μια τυχαία πόλη, αλλά μια πόλη πολύ χρήσιμη για τον Ελληνισμο. Πράγμα που σημαίνει ότι οφείλουμε, και ότι πρέπει να τη βοηθήσουμε να στηριχθεί, και να ξαναγίνει κρατερή όπως και στο παρελθόν.

Γι’αυτό με την ευκαιρία της επικείμενης γιορτής, πρέπει στον πολύ σημαντικό και νευραλγικό τομέα της διεύρυνσης σε Νέα Τμήματα του ΤΕΙ Αιγίου, να έχουμε άμεσα ανακοινώσεις από τον Δήμαρχο, αλλά και τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους, για άμεση ανάληψη επίσημων πρωτοβουλιών και κρούσεων, και γιατί όχι και κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων.

[the_ad id=”46274”]

Η αξιοποίηση των κτηρίων της Χαρτοποιίας, πρέπει στην εμβαδικη πλειοψηφία να αφορά πρώτα τη στέγαση των νέων τμημάτων που θα ζητήσουμε, και μετά την αλλού είδους αξιοποίηση.   Και καλύτερα Ιατρικής κατεύθυνσης, όπως και εξ’αλλου και τα ήδη υπάρχοντα τμήματα.

Η σύγχρονη μοντέρνα και με σίγουρο επαγγελματικό μέλλον Διαιτολογία – Διατροφολογια, πρέπει να είναι από τις πρώτες αιτήσεις που θα περιέχει το ρόστερ μας. Αλλη μια ή δυο Σχολές που θα μπορούσαμε να αιτήσουμε, και που έχουν σχέση με το ΤΕΙ μας, αλλά και με την εξαίρετη αγροτική περιοχή μας, είναι κάποιες μεταξύ των παρακάτω αναφερομένων.

Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας – Νοσηλευτικής – Μαιευτικής – Ιατρικών Εργαστηρίων(που είχε προταθεί και από τον προϊστάμενο κύριο Κούνη-τον γνωστό Καρδιολόγο της γείτονος) –  Κοσμητολογιας – Τεχνολογων Γεωπονίας – και θα ήταν σοβαρή παράλειψη για μας, αν αφήσουμε απ’εξω και την “Οινολογία” βέβαια.

[the_ad id=”46274″]

Έναν τέτοιο υποψήφιο Δήμαρχο που θα αναγγείλει – και θα ξεκινήσει άμεσα – τέτοια δράση(και η γιορτή είναι η πρώτη καλή ευκαιρία για τους υποψηφίους)

Η διεύρυνση είναι απολύτως αναγκαία σήμερα, και θα δώσει μια πολύπλευρη ανάσα σε όλη την περιοχή.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]