Την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 το Ε.Κ.Α.ΜΕ. γέμισε παιδικές φωνούλες…Η τέλεια συνύπαρξη 70 νηπίων με τους 25 εκπαιδευόμενους του Κέντρου και η προσπάθειά τους να συνεργαστούν για να πλάσουν κουλούρια και να βάψουν αυγά ήταν συγκινητική.

Η πρωτοβουλία του 4ο Νηπιαγωγείου και του Ειδικού Νηπιαγωγείου και πιο συγκεκριμένα των  εκπαιδευτικών: Αθηνά Σκανδάμη, Κατερίνα Αρσένη, Πανωραία Καράμπελα, Ελένης Κολοκυθά, Μαριάννας Ασημακοπούλου, Θεοδοσίας Ποντικάκη, Ελένης Σταματοπούλου, Μαρίας Ηλιοπούλου, Μαρίας Μάχτη και Λόπης Νικολακοπούλου να επισκεφθούν το Ε.Κ.Α.ΜΕ. μαζί με τους μικρούς μαθητές τους και να φέρουν όλα τα υλικά και τον απαραίτητο εξοπλισμό ώστε να πραγματοποιηθεί μια συνεργατική δράση ήταν εξαιρετική. Μικροί και μεγάλοι δίπλα δίπλα έπλαθαν τα κουλουράκια του Πάσχα και έβαφαν τα αυγά τους βοηθώντας και εμψυχώνοντας ο ένας τον άλλον. Ο στόχος να ευαισθητοποιήσουμε τους μικρούς απέναντι στη διαφορετικότητα και παράλληλα να χαρίσουμε στιγμές χαράς στα άτομα με αναπηρίες επετεύχθη στο μέγιστο βαθμό.

Είναι γνωστή πια η ουσιαστική δουλειά των δύο αυτών νηπιαγωγείων η οποία οφείλεται στο εξαίρετο εκπαιδευτικό προσωπικό και το Δ.Σ. και οι εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστούν ολόψυχα. Τους εύχονται δε Καλό Πάσχα με υγεία κοντά στα αγαπημένα πρόσωπά τους.

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]