Τα σχολεία της Πόλης του Αιγίου, πάντα ξεχώριζαν για τις εκδηλώσεις τους, αναδεικνύοντας όχι μόνο το ταλέντο των μαθητών αλλά και το μεράκι των δασκάλων και όλων όσων συμμετείχαν και συμμετέχουν ενεργά στην προβολή τους, είτε είναι σύλλογοι, γονείς ή απλοί φίλοι, που θέλουν να προσφέρουν ενεργά στην ανάδειξη μιας συλλογικής δουλειάς, που αφορά τα παιδιά και τον χώρο που περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

Επειδή φοίτησα και εγώ στο 2ο Δημοτικό, αρκετές δεκαετίες πριν και ακόμα με πιάνει ένα αδιόρατο συναίσθημα, δεν μπορώ παρά να αναφερθώ με τα καλύτερα στην μουσική εκδήλωση « όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο» που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στου 2ου Δημοτικού.

Πρόκειται για μία live ραδιοφωνική εκπομπή από την Πέπη Σπηλιωτοπούλου αφιερωμένη στην χρυσή εποχή των 60’ς. Το πάντρεμα της χορωδίας του σχολείου αλλά και του συγκροτήματος Bluzirel θα το δούμε επί σκηνής.

Εμείς δεν έχουμε παρά το Σάββατο 5 Μαΐου να φορέσουμε ρούχα όποιας δεκαετίας θέλουμε, το χαμόγελό μας και καλή διάθεση και ακριβώς στις 7.30 μ.μ να είμαστε στον Απόλλωνα για να απολαύσουμε την πρωτότυπη δουλειά των παιδιών αλλά και όλων των συνεργατών!!! Καλή επιτυχία!!
της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”48922″]