Την δυναμική της παράταξής μας  αποδεικνύει η συμμετοχή καταξιωμένων κοινωνικά και επαγγελματικά συμπολιτών σε κάθε Δημοτική Ενότητα του δήμου Αιγιαλείας. Η ισχυρή εκπροσώπηση της Ανατολικής Αιγιάλειας στο ψηφοδέλτιο της παράταξής μας, επιβεβαιώνεται και με την υποψηφιότητα των: Κλουκινιώτη Θανάση Μακρή Γιώργου,  Μπαριαμάι Βαγγέλη –Εριόν, Σμυρνιώτη Νατάσσας.

Η προσήλωση της παράταξής μας για την επίλυση των μεγάλων ανοιχτών θεμάτων και η αναγκαιότητα βελτίωσης της καθημερινότητας στην ανατολική Αιγιάλεια που έχει γνωρίσει την εγκατάλειψη και την αμέλεια όλα αυτά τα χρόνια οδήγησε ξεχωριστές προσωπικότητες στη συμμετοχή στον συνδυασμό μας.

«Οι καθαρές κουβέντες και η ξεκάθαρη θέση μου στα θέματα της ανατολικής Αιγιάλειας φέρνουν δίπλα μου καθαρά πρόσωπα! Τους ευχαριστώ που συστρατεύονται στον αγώνα μας για να βγάλουμε τον δήμο από την απραξία και το τέλμα» ήταν η δήλωση του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου.

[the_ad id=”46371″]

 -Ο Θανάσης Κλουκινιώτης γεννημένος στην Αυστραλία όπου έχει ζήσει και εργαστεί επί σειρά ετών, τα τελευταία χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή του Διακοπτού. Είναι ηλεκτρονικός, έχει ασχοληθεί με διαδικτυακό μάρκεντινγκ –έρευνα αγοράς και διοίκηση επιχειρήσεων.

Ο Αθανάσιος Κλουκινιώτης είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Διακοπτού.

-Ο Γιώργος Μακρής είναι γιός του πρώην αντιδημάρχου Χρήστου Μακρή, Οικονομολόγος με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διακεκριμένος μέσα από τη θέση ευθύνης που κατέχει τα τελευταία χρόνια σε μία από τις μεγαλύτερες Ελληνικές  Πολυεθνικές εταιρείες.

Ο Γεώργιος Μακρής είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Ακράτς.

-Ο Βαγγέλης –Εριον Μπαριαμάι, είναι ιδιοκτήτης του γνωστού παραλιακού καφέ –μπαρ Riviera, με έντονη κοινωνική δράση και καταξιωμένος επαγγελματικά. Πατέρας τριών παιδιών κατοικεί με την οικογένειά του στα Μάρμαρα και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αιγιάλειας.

[the_ad id=”46274″]

Ο Εριόν Μπαριαμάι είναι υποψήφιος στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Ακράτας.

-Η  Αναστασία (Νατάσσα) Σμυρνιώτη κατοικεί στην Αιγείρα και είναι ιδιοκτήτρια του μοναδικού εργαστηρίου σαπουνιών στην Αιγιαλεια «Μισυρλού Σαπουνοπωλείον» με διακρίσεις σε διαγωνισμούς καινοτομίας και μέλος του παγκόσμιου Οργανισμού Σαπουνοποιων (HSCG) με έδρα την Αμερική.

Η Αναστασία Σμυρνιώτη είναι υποψήφια στο κεντρικό ψηφοδέλτιο Δ.Ε. Αιγείρας.

Εκ του Γραφείου Τύπου

 

[the_ad id=”46704″]