Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως τους τηλεθεατές, ενώ τώρα με την επικαιρότητα φαίνεται πως το κοινό την εμπιστεύεται για την καθημερινή του ενημέρωση στον ALPHA με την εκπομπή T-Live.

Με τις εξελίξεις να έχουν χτυπήσει κόκκινο, η εκπομπή της παρουσιάστριας έχει μπει δυναμικά στον ανταγωνισμό σημειώνοντας υψηλά νούμερα και βγάζοντας ασπροπρόσωπο τον τηλεοπτικό σταθμό.

Το συμβόλαιο, όμως, της Τατιάνας Στεφανίδου με τον ALPHA λήγει στο τέλος της σεζόν, οπότε γεννούνται πολλά ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της στο κανάλι.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Μπέζα και το okmag.gr φαίνεται πως οι ιθύνοντες του σταθμού θέλουν την έμπειρη παρουσιάστρια στο δυναμικό τους, έτσι έχει ήδη δεχτεί κρούση προκειμένου να ξεκινήσουν οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν.

Στην προσπάθεια του δημοσιογράφου ή του μέσου να αποθεώσει-εκτινάξει τις μετοχές της Τατιάνας, αναφέρεται πως ίσως τη θέλει ο ΑΝΤ1 για την απογευματινή ζώνη. Δηλαδή ότι θα δεχθεί η Τάτι να πάει ακριβώς απέναντι από τον Ευαγγελάτο.