Η ομάδα μας πήρε με πανηγυρικό τρόπο την πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στη Σιγκαπούρη, και μαζί με την ομάδα του ΓΕΛ Ξυλοκάστρου, που πήρε τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό, θα συγκροτήσουν μία μικτή ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Πελοπόννησο και την Ελλάδα στο διαγωνισμό F1 WORLD FINALS 2018.

Αυτή η διάκριση αποτελεί μία τεράστια δικαίωση για την ομάδα μας, που δημιουργήθηκε πριν από επτά χρόνια και βήμα – βήμα κατέκτησε την κορυφή, αξιοποιώντας εμπειρίες και τεχνογνωσία που όλα τα μέλη της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια μεταλαμπάδευαν στους επόμενους.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, η πρώτη ήταν το 2017, και πρωτεργάτης για αυτή την επιτυχία είναι ο Σάββας Σταματόπουλος, Τεχνολόγος Μηχανικός MSc, που εκπονεί και τον σχετικό όμιλο στα Αρσάκεια Σχολεία.

Τα μέλη της ομάδας Achaia Racing Team για το σχολικό έτος 2017-2018 είναι:

Μαθητές Λυκείου: Ανδρέας Βλασταράς, Βασίλειος Πορευόπουλος, Αντώνιος Πολίτης, Βασίλειος Αδαμόπουλος, Κωνσταντίνος – Άγγελος Φαρμάκης, Παναγιώτης – Κωνσταντίνος Μαστοράκης

Μαθητές Γυμνασίου: Αλέξανδρος Λιαρόπουλος, Αντώνιος – Ευάγγελος Πετράκης, Βασίλειος Φαλίδας, Φώτιος Παπαδόπουλος, Ιωάννης Παπαδόπουλος,  Κωνσταντίνος Καρούμπαλος, Οδυσσέας Χαραλαμπόπουλος, Ιωάννης Τσομαρίδης, Ευγενία Τσαγκαρούλη, Αρετή Μωραΐτη, Μαριάννα Κατσούλου.

[the_ad id=”46371″]

Υπεύθυνος Καθηγητής: Σάββας Σταματόπουλος, Τεχνολόγος Μηχανικός MSc.

Υποστηρικτικά μέλη: Νικόλαος Πορευόπουλος, Αλέξιος Αλετράς, Αλέξανδρος Βαζάκας.

Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών είναι:

Το Εργαστήριο Συστημάτων Παραγωγής και Αυτοματισμού του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών (LMS), Διευθυντής του οποίου είναι ο καθηγητής Δ. Μούρτζης, που μαζί με τους συνεργάτες του παρέχει τεχνογνωσία στην ομάδα μας και κάθε χρόνο μαζί με την εταιρεία BAZIGOS αναλαμβάνουν την κοπή του αμαξιδίου.

Η Εταιρεία NMC, που τα τελευταία δύο χρόνια παρέχει στην ομάδα μας σημαντική οικονομική υποστήριξη και υλικοτεχνική υποδομή. Οι Εταιρείες LOUX, SUNBRELLA, FEAC,  Β.ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ Α.Τ.Ε., Ergologic, BOCA BEARING, ELOGIC.GR, ΣΙΔΕΡΗΣ, IST, GRW, ELITE και πολλοί άλλοι.

Οι Διευθύνσεις και οι Σύλλογοι Εκπαιδευτικών των Αρσακείων Σχολείων Πατρών συγχαίρουν θερμά τους μαθητές και όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας, εύχονται σε όλους ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις και ευχαριστούν τους χορηγούς για την υποστήριξή τους.
Από τις Διευθύνσεις των Αρσακείων Σχολείων Πατρών

[the_ad id=”46704″]