Δύο μεγάλα και υψίστης σπουδαιότητας έργα για την αγροτική οδοποιία παίρνουν τον δρόμο τους ,μετά τη θετική αξιολόγηση τους από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Αξιολόγησης, αφού εξέτασε διεξοδικά τα στοιχεία των φακέλων με τις συγκεκριμένες προτάσεις που κατέθεσε ο Δήμος μας, αξιολόγησε θετικά το έργο της ασφαλτόστρωσης των δημοτικών δρόμων του πρώην Δήμου Διακοπτού, προϋπολογισμού 599.999 ευρώ  και το έργο των τσιμεντωστρώσεων και ασφαλτοστρώσεων στις Τ.Κ. Κουνινάς, Μελισσίων και στις περιοχές Κάτω Πτέρη και Αγ.Ανδρέα προϋπολογισμού 997.999 ευρώ.

[the_ad id=”46371″]

Τα παραπάνω έργα που εντάχθηκαν στη ΣΑΕΠ401 του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας , αναμένονται να αλλάξουν το τοπίο της αγροτικής οδοποιίας , λύνοντας οριστικά το συγκεκριμένο πρόβλημα που αντιμετώπιζε μέχρι σήμερα ο Δήμος μας, προς όφελος των αγροτών αλλά και της διευκόλυνση όλων των μετακινήσεων.

Για όλα τα παραπάνω ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Αθανάσιος Παναγόπουλος ευχαριστεί δημόσια τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα για την  αποδοτική-για άλλη μια φορά- συνεργασία.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46704″]