Διαφορετική τροπή έλαβε η ιστορία που φημολογείτο στην κοινωνία του Αιγίου, αλλά ουδέποτε επιβεβαιώθηκε, σχετικά με επικείμενη φιλοξενία εκατοντάδων μεταναστών και προσφύγων σε παλιό εργοστασιακό χώρο, στην είσοδο της κοινότητας Τεμένης.

Κι ενώ, δήμαρχος, περιφερειάρχης και κοινοτάρχης αναζητούν – μέρες τώρα – που αρχίζει αλήθεια και που φτάνει το ψέμα, η ιδιοκτήτρια επιχειρηματική οικογένεια Μανωλίδη επικοινώνησε με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους.

Αφού διέψευσε τη διάδοση των ντόπιων ότι το εργοστάσιο έχει αγοραστεί από γερμανική εταιρεία η οποία συνεργάζεται με ΜΚΟ. Αυτό που ισχύει είναι ότι στοκ εμπόρευμα ξυλείας πωλήθηκε και μεταφέρεται σταδιακά αυτές τις μέρες στον αγοραστή του, με αποτέλεσμα να παρατηρείται κινητικότητα στην κλειστή, εδώ και χρόνια, μονάδα.

«Δεν είναι σωστό να υπάρχει μια τέτοια φήμη και να αναμεταδίδεται, δημιουργώντας κοινωνική αναστάτωση, άνευ λόγου και αιτίας, για ένα χώρο μιας επιχείρησης με σοβαρό όνομα» τόνισε στην «Πελοπόννησο« ο ίδιος ο κ. Μανωλίδης.