Ένα από τα πιο επιτυχημένα και viral τηλεοπτικά εγχειρήματα των τελευταίων ετών, το τηλεπαιχνίδι “Ο πιο αδύναμος κρίκος” που μεταδίδεται επί σειρά ετών σε Ελλάδα και Κύπρο με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, μπαίνει σε νέα εποχή.

Σύμφωνα με την “On Time”, ο “Κρίκος” διακόπτεται από τον ΣΚΑΪ και ο Τάσος Τρύφωνος αποχωρεί από την παρουσίαση, ωστόσο το show δεν σταματά την παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, το project έχει μπει στο στόχαστρο της ΕΡΤ ώστε να εξασφαλίσει τα δικαιώματα και να συνεχιστεί εκεί η μετάδοσή του, ενώ για τη θέση του παρουσιαστή αυτή τη φορά μία γυναίκα σημειώνει πολλές πιθανότητες να λάβει τη σκυτάλη.

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν ο “Αδύναμος Κρίκος” έχει μεταδοθεί από το MEGA με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα. Μετά από σχεδόν 16 χρόνια επανήλθε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος, ενώ είχε προηγηθεί μια μεγάλη επιτυχία στην Κύπρο όπου το οδήγησε να επανέλθει και στη χώρα μας. Το 2021 η μετάδοσή του ολοκληρώθηκε στην Κύπρο.

yupiii.gr