Αγιασμός των δύο νέων οχημάτων που προστέθηκαν πρόσφατα στον στόλο της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Αιγιαλείας, τελέστηκε το πρωί της Τετάρτης στον χώρο του Υπαίθριου Θεάτρου “Γ.Παππάς” στο Αίγιο.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Την τελετή πραγματοποίησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας π. Ιωακείμ Βενιανιάκης, εκπροσωπώντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο, ενώ το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαρία Σταυροπούλου και Νίκος Καραΐσκος, καθώς και οι υπάλληλοι που υπηρετούν στην καθαριότητα του Δήμου.

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Πρόκειται για δύο απορριμματοφόρα τύπου πρέσας τελευταίας τεχνολογίας, που πληρούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές και που η προμήθειά τους έγινε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος» του Υπουργείου Εσωτερικών, χωρίς κόστος για τον δημοτικό προϋπολογισμό.

Μάλιστα είναι τα πρώτα απορριμματοφόρα οχήματα που προμηθεύεται ο Δήμος Αιγιαλείας από το 2007, ως αποτέλεσμα της προσπάθειας της δημοτικής αρχής να εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες της, ιδιαίτερα στον νευραλγικό τομέα της καθαριότητας, τηρώντας παράλληλα και τους σχετικούς Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς.