Την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 τελέστηκε ο Αγιασμός στο Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου από τον Πρωτοσύγγελο π. Ιωακείμ Βενιανάκη και τους πατέρες Βασίλειο Πετρόπουλο και Δημήτριο Κουτρουλή.

Μαζί τους έψαλε και ο εθελοντής και φίλος του Κέντρου Ανδρέας Τασόπουλος. Παρόντες ήσαν οι γονείς των εκπαιδευομένων, εθελοντές και φίλοι του Κέντρου, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αιγιαλείας κ. Στράτος Βαρδάκης, η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ και Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ κα. Μαρία Παπαχριστοπούλου, ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Μαρινόπουλος, η Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου κα. Μαίρη Χρονοπούλου η οποία έφερε πολλά είδη γραφικής ύλης για τις ανάγκες του Κέντρου και ο κ. Κλάγκος Κων/νος.

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. κ. Θόδωρος Στεφανίδης εκπροσωπώντας το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε όλους τους φίλους του Κέντρου που δίνουν το παρόν και στηρίζουν το συγκεκριμένο χώρο. Ευχαρίστησε επίσης ονομαστικά όλα τα καταστήματα του Συλλόγου Εστίασης που πρόσφεραν φαγητό τις μέρες της κατασκήνωσης των εκπαιδευομένων, αναφέρθηκε στην κινητοποίηση και στις δράσεις του Δ.Σ. του Ειδικού Κέντρου με σκοπό την άμεση δημιουργία του νέου κτηρίου και ευχήθηκε μια νέα εκπαιδευτική περίοδο γεμάτη προσδοκίες και δημιουργίες.

 

[the_ad id=”46704″]