Τα στελέχη και μέλη του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας έδωσαν  το παρών στο Συνέδριο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας ( ΕΣΕΕ), στις 24 και 25 Νοεμβρίου, στην Αθήνα.

Η Πρόεδρος, κα. Μαρία  Χρονοπούλου , η Γ.  Γραμματέας, κα. Ντία Παναγοπούλου και τα μέλη της Ομοσπονδίας  Εμπορικών  Συλλόγων  Πελοποννήσου & Νοτιοδυτικής  Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Ζεντέφης, κ. Κωνσταντίνος Μπρούμας, κ. Σωκράτης Μαυρίδης και κ. Σπυρίδων Σπυρόπουλος  ευχαρίστησαν,  από καρδιάς,  τον  απερχόμενο  Πρόεδρο της  ΕΣΕΕ, κ. Βασίλη Κορκίδη, για την εποικοδομητική  συνεργασία που είχαν καθώς και για την σημαντική προσφορά του στον Σύλλογο μας  εν μέσω μιας πρωτόγνωρης  κρίσης για την πατρίδα μας.  Επίσης, η Γ.Γ , κα Ντία Παναγοπούλου, ενημέρωσε  τον κ. Κορκίδη  για  ζητήματα σχετικά με την αγορά της πόλης του Αιγίου καθώς και για άλλα κλαδικά ζητήματα.

[the_ad id=”46274″]

Η Πρόεδρος, κα. Χρονοπούλου  και τα υπόλοιπα  μέλη και στελέχη του Συλλόγου μας, αφού πρώτα συνεχάρησαν  τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΣΕΕ, κ. Γεώργιο Καρανίκα, ευχήθηκαν στην νέα διοίκηση καλή δύναμη και την συμπόρευση τους σε νέους αγώνες για τα δικαιώματα των εμπόρων.

Με  Εκτίμηση

 Η Πρόεδρος                                          Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                                 Ντία  Παναγοπούλου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]