Πίσω από μία μεγάλη διοργάνωση πάντα υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν, βοηθούν, αναλαμβάνουν μεγάλο κομμάτι και από επιλογή δεν θέλουν να φαίνονται πουθενά.

Ένας τέτοιος άνθρωπος με ψυχή μικρού παιδιού, μεράκι, ιδέες, έμπνευση, δημιουργία, πρωτοτυπία κέφι και χαρά για τις απόκριες και οτιδήποτε μπορεί να μας βγάλει από την καθημερινότητα, είναι ο Ανδρέας Τσέκενης.

[the_ad id=”46371″]

Πρόκειται για το άνθρωπο, που μαζί με άλλα δύο άτομα, έφτιαξε τα τέσσερα από τα έξι άρματα που θα δούμε στην παρέλαση της Κυριακής. Η κάμερα του Aigialeiapress και η Ιωάννα Δημουλά, βρέθηκαν στην Τράπεζα Αιγιαλείας, στον χώρο που κατασκευάζονται τα άρματα και οι μάσκες. Πανέμορφα στην όψη δύσκολα όμως στην κατασκευή, έως ότου πάρουν την τελική μορφή.

Το μεράκι και το κέφι άφθονο για τις πανέμορφες κατασκευές που έχουν ως βάση την διακωμώδηση της πραγματικότητας με ένα σατυρικό χαρακτήρα, που τον είδαμε και στους ίδιους τους κατασκευαστές (ας μας επιτραπεί η έκφραση, ένα πραγματικό καρναβάλι. Γιατί πολύ απλά αν δεν το έχεις μέσα σου, δεν βγαίνει ικανοποιητικό το αποτέλεσμα) . Είδαμε πως φτιάχνονται οι μάσκες, τα άρματα και πήραμε μία γεύση του τι θα δούμε την Κυριακή στην παρέλαση. Ας παρακολουθήσουμε το ρεπορτάζ,

Της Ιωάννας Δημουλά