Σύσκεψη την Παρασκευή στην Πάτρα με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη. Καλεσμένοι, η Π. Ε. Σ, οι εξαγωγείς και οι έμποροι μαζί με κάποιους προέδρους ομάδων παραγωγών εκτός Αιγίου!

Το ζητούμενο σύμφωνα με την δημοσίευση είναι η τιμή του φετινού προϊόντος και αν θα μπορέσει να φτάσει το 1,50€ στην παραλαβή! Θα εξεταστούν από τους αρμόδιους χωρίς την παρουσία Αγροτικών συλλόγων και παραγωγών ειδικά από το Αίγιο, που παράγει την μεγαλύτερη ποσότητα και καλύτερη ποιότητα Πανελλαδικά, οι φετινές δυνατότητες του προϊόντος και θα αναφερθούν και οι προηγούμενες παθογένειες που οδήγησαν στην σημερινή κατάσταση(μάλλον από τους ίδιους που θα βρίσκονται στην σύσκεψη)!!!

Η τιμή του προϊόντος πρέπει να περάσει τα 2€ για να μπορέσει ο παραγωγός να καλλιεργήσει, να πληρώσει τον ΕΦΚΑ, τους πιστωτές του και να του μένει και κάτι για να μπορέσει να επιβιώσει!

Ως Σύλλογος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε, που για μία ακόμη φορά δεν μας συμπεριλάβετε στην σύσκεψη στην Περιφέρεια για το μείζον θέμα της σταφίδας και να σας πληροφορήσουμε ότι σε λίγο καιρό δεν θα βρίσκεται σταφίδα ούτε για κόλλυβα!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ