ΣΥΡΙΖΑ Αιγιάλειας: Οικονομικές ανάσες και αλλαγές για το καλό του πολίτη

0
173

Το 2015 οι νεοφιλελεύθερες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ παρέδωσαν τη χώρα κατεστραμμένη, την οικονομία πτωχευμένη και την κοινωνία διαλυμένη. Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, η κλεπτοκρατία και η ευνοιοκρατία των ημετέρων οδήγησαν την χώρα στη διάλυση. Εμπιστευτήκατε το ΣΥΡΙΖΑ και σε τέσσερα χρόνια έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και τις εξαρτήσεις. Η οικονομία βρίσκεται στην ανάπτυξη, υπάρχει απόθεμα 24 δισεκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα σε δύσκολες συνθήκες στηρίξαμε την κοινωνία και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Σήμερα απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ, συνταξιοδοτικό τύπου Πινοσέτ, διάλυση του κράτους και παράδοσή του στην ασυδοσία των φιλικών τους επιχειρηματιών, ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει πολιτικές για τους πολλούς, ενίσχυσης αυτών που πλήρωσαν την κρίση, των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των αγροτών και της μεσαίας τάξης, που την διέλυσαν.

[the_ad id=”46371″]

Σήμερα απέναντι στην ανυπαρξία πολιτικού σχεδίου της ΝΔ που προσφεύγει στην σκανδαλολογία για να κρυφτεί, ο ΣΥΡΙΖΑ ΨΗΦΙΖΕΙ, δεν προτείνει προεκλογικά, δέσμη μέτρων ανακούφισης των εργαζομένων και της μεσαίας τάξης. Ψηφίζεται και καταβάλλεται άμεσα η 13η σύνταξη στους δικαιούχους, μειώνεται ο ΦΠΑ στην εστίαση και στα είδη βασικής ανάγκης, μειώνεται ο ΕΝΦΙΑ και η εισφορά αλληλεγγύης, μειώνονται οι συντελεστές φορολόγησης. Ενισχύονται οι νέοι αγρότες και μειώνεται η φορολόγηση των συνεταιρισμένων αγροτών.

Φίλοι/ες Αιγιαλείς:

Σας καλούμε, όπως το 2015 αναδείξατε το ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στην Αιγιάλεια το ίδιο να κάνετε και στις επόμενες εκλογές για να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε και για να ανακόψετε τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές. Στις Ευρωεκλογές σας καλούμε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές να στηρίξετε τα προοδευτικά ψηφοδέλτια και να ενισχύσετε τους υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ.

 

[the_ad id=”46704″]