Συνεργασία Αστέρα Τέμενης με Δίκτυο Σχολών Παναθηναϊκου

0

Ο Αστέρας Τέμενης έχει ενταχθεί στο Δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκου. Στα πλαίσια της συνεργασίας υπήρξε την Παρασκευή στο Αίγιο, συνάντηση της Διοίκησης του Αστέρα με τους εκπροσώπους του Δικτύου Κους Αλάσσα και Μπατσινίλα.
Ανακοινώνετσι σήμερα ο προγραμματισμός της σχολής για το επόμενο διάστημα, που περιλαμβάνει,
α) την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου τη διεξαγωγή των προπονήσεων όλων των τμημάτων των Ακαδημιών του Αστέρα στο γήπεδο Τέμενης
Παρουσία τεχνικού επιτελείο των Σχολών Παναθηναϊκου, όπου θα γίνει η προεπιλογή των αθλητών για τις μικτές των Σχολών Παναθηναϊκου  Δυτικής Ελλάδας.
Οι προπονήσεις της Πέμπτης απευθύνονται σε όλα τα παιδιά, ηλικίας από 6 μέχρι 16 ετών. (Γεννηθέντες 2004 μέχρι 2015), ακόμα και παιδιά άλλων Ακαδημιών από όλη την Αιγιάλεια που ενδιαφέρονται, και
β) τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου συγκέντρωση το απόγευμα στο γήπεδο Τέμενης, γονέων και αθλητών της Ακαδημίας, με την παρουσία προπονητών και εκπροσώπων του Δικτύου Σχολών του Παναθηναϊκού για ενημέρωση του τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της συνεργασίας και τα οφέλη από τη συνεργασία για τους νεαρούς αθλητές.

Επίσης, πολύ κοντά είμαστε στην ανακοίνωση της συνάντησης όλων των προεπιλεγμένων αθλητών για τη μικτή ομάδα Δυτικής Ελλάδας των Σχολών Παναθηναϊκου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων να διεξαχθεί στα γήπεδα Τέμενης στις 31 Οκτωβρίου.

Με Τιμή
Το Δ.Σ