Με τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο, συναντήθηκα ως Επικεφαλής της ”Εμπορικής Ενότητας”  εν όψει των επερχόμενων εκλογών του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας τον Ιανουάριο του 2020.

Σκοπός της επίσκεψης  μου, ήταν η ανταλλαγή απόψεων και σκέψεων για την ανάκαμψη της Τοπικής αγοράς και οικονομίας και η πρόθεση από τη μεριά μου, να δουλέψω και να συνεργαστώ με όλους ανεξαιρέτως τους αρμόδιους φορείς για το στόχο αυτό. Παράλληλα, τόνισα  στον κ.Δήμαρχο, πως θα τηρήσω απαρέγκλιτα αυτό που έχω σαν βασική μου αρχή: ”Θα είμαι απέναντί σας όταν ζητάω κάτι για τους Εμπόρους και τους συμπολίτες μου,  στους οποίους έχω  δεσμευτεί να προασπίζω τα δικαιώματά και τα συμφέροντά τους και δίπλα σας στους κοινούς αγώνες για να πετύχουμε τους στόχους για ανάπτυξη της Αιγιάλειας” !!

Δήλωσα χαρακτηριστικά πως όραμα και στόχος  μας και επί Προεδρίας μου αλλά και σήμερα που κατεβαίνω και πάλι ως υποψήφιος Πρόεδρος, ήταν και είναι να φέρουμε ξένο κόσμο στο  Αίγιο έτσι ώστε να γίνουμε επιτέλους ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ για τον επισκέπτη!

Είναι η βασικότερη προϋπόθεση  ώστε να δοθεί το απαραίτητο κίνητρο στα παιδιά μας να μείνουν και να επενδύσουν στο τόπο μας!

Ήταν μια σοβαρή και εποικοδομητική συζήτηση, για την  κατάσταση που επικρατεί στην Αιγιάλεια, με κοινή συνισταμένη την αγωνία και των δυο πλευρών για το αύριο του Δήμου  μας!!