Συνάντηση με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, Αστυνόμο Ά, κ. Ροδόπουλο Βασίλειο, πραγματοποίησε την Δευτέρα το απόγευμα, ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας, με την Πρόεδρο κα. Χρονοπούλου Μαρία, τον Αντιπρόεδρο κ. Ντερντέ Δημήτρη και την Γ.Γραμματέα κα. Παναγοπούλου Αρχοντία, όπου και ζητήθηκε να ληφθούν τα παρακάτω μέτρα εν’ όψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, με σκοπό τις ασφαλείς αγορές και την διαβίωση των συμπολιτών μας:

Εντατικούς ελέγχους παρεμπορίου στην Λαϊκή Αγορά και στους περιμετρικά από αυτήν δημοτικές οδούς.

Εξάλειψη της άναρχης διπλής στάθμευσης στην δημοτικές οδούς Κανελλοπούλου, Κορίνθου, Κλεομένους Οικονόμου, κυρίως στην οδό Μητροπόλεως, που προκαλείται κυκλοφοριακό χάος σε ώρες αιχμής.

Ενίσχυση περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ και ΟΠΚΕ τόσο την ημέρα, όσο και τις νυχτερινές ώρες για την ασφαλή διαβίωση των συμπολιτών μας και την αποτροπή διαρρήξεων σε εμπορικά καταστήματα με σημαντικές ζημιές για τον κάθε επαγγελματία.

Επιπλέον τα μέλη του προεδρείου κατέθεσαν στον Αστυνόμο Ά το Ερωτηματολόγιο, το οποίο αποτελεί μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση του Συλλόγου, σε δείγμα 500 συναδέλφων μας, με ερωτήματα-αιτήματα, που αφορούν τις αρμοδιότητές της αστυνομίας.