Στα πλαίσια συνέχων επαφών και συναντήσεων της Ομοσπονδίας Συλλογών Αιγιάλειας (Ο.Σ.Α) με πολιτειακούς παράγοντες και φορείς της περιοχή μας, η προσωρινή διοίκηση αποτελούμενη από τους Ανδρέα Παλαιολογόπουλο Αντιπρόεδρο, Νικόλαο Παπαδόπουλο Γεν. Γραμματέα, Αθανάσιο Μπαλτουμά ταμία, Σπύρο Χριστόπουλο, Γεώργιο Ρόζο και Ολυμπία Ρούβαλη συναντήθηκε με τον Κο Μαρίνο Σκανδάμη Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ στο φιλόξενο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Αβύθου «Αχαιοί», την Τετάρτη 26/02/2020.

Συζητήθηκαν θέματα για την Ομοσπονδία Συλλογών Αιγιαλείας και έγινε ενημέρωση για τις επικείμενες δράσεις και στόχους της Ομοσπονδίας.

Από την μεριά του ο Κος Σκανδάμης συνεχάρη τα ιδρυτικά σωματεία που ξεκίνησαν αυτή την πρωτόγνωρη προσπάθεια για την Αιγιάλεια, δήλωσε τον ενθουσιασμό του, πρότεινε δράσεις που μπορούν να περιέχουν θεματικές ενότητες (π.χ. ημερίδες ενημέρωσης πάνω σε κοινωνικά θέματα), ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στην αξιέπαινη αυτή προσπάθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αιγιάλειας. Η Ο.Σ.Α παρέδωσε στον Κο Σκανδάμη ένα ημερολόγιο του συλλόγου Αλυκής για το 2020 με συλλεκτικές φωτογραφίες της παραλίας Αλυκής. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν και σε άλλους φορείς για ενημέρωση.