Συνάντηση Συλλόγου Αλυκής με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

0

Την Πέμπτη 26 Μαΐου το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιβαλλοντικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αιγίου «Ο Άγιος Νικόλαος», εκπροσωπούμενο από τον Πρόεδρο Νίκο Παπαδόπουλο και τον Ταμία Πάνο Γεωργακόπουλο, επισκέφτηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος κ. Νεκτάριο Φαρμάκη στο γραφείο του στην Πάτρα.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Διευθυντής του γραφείου του Περιφερειάρχη κ. Γιάννης Μάκκας και η συζήτηση περιστράφηκε στην κατάσταση των παλιών αποθηκών στην παραλία του Αιγίου και στις προγραμματισμένες δράσεις του συλλόγου έπειτα από διετή απραξία λόγω covid-19.

Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της Περιφέρειας για την αποκατάσταση της επικινδυνότητας των παλιών αποθηκών και τη βελτίωση της ευρύτερης παραλιακής ζώνης. Επίσης, η Περιφέρεια θα στηρίξει την έκθεση – διαγωνισμό φωτογραφίας που θα γίνει το καλοκαίρι στην παραλία Αλυκής, με θέμα «Παγώνοντας τη στιγμή σε Γαλάζιο και Πράσινο»!!! που διοργανώνει ο σύλλογος Αλυκής με την υποστήριξη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας και του Δήμου Αιγιαλείας!

Ο Σύλλογος προσέφερε στον κ. Περιφερειάρχη την εικόνα του Αγίου Νικολάου, προστάτη του συλλόγου και ένα ημερολόγιο του 2022 της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας.

Η επόμενη συνάντηση προγραμματίστηκε σύντομα, με την παρουσία του Δ.Σ. της Ο.Σ.Α., Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας, ώστε ο κ. Περιφερειάρχης να γνωρίσει το δευτεροβάθμιο όργανο των Πολιτιστικών Συλλόγων της Αιγιάλειας, τους στόχους και το όραμά του και να ανταλλαγούν απόψεις.