Ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας σας γνωστοποιεί πως την Δευτέρα 4 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους προέδρους του Εργατικού Κέντρου κ. Πάνο Γεωργόπουλο και του Σωματείου Ιδιωτικών υπαλλήλων κ. Γρήγορη Τσεκούρα, όπου συζητήθηκε η πρόταση του εμπορικού, την Μεγάλη Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 τα καταστήματα να ανοίξουν της 12:00 και να κλείσουν στις 18:30 μμ.

Επίσης συζητήθηκε για την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 παραμονή της Ζωοδόχου Πηγής, με πρόταση και πάλι του Εμπορικού Συλλόγου, τα καταστήματα να παραμείνουν ανοικτά έως τις 11μμ.

Ως γνωστό πρόκειται για μια ημέρα όπου η πόλη μας πέραν της μεγάλης επισκεψιμότητας, λόγω του θρησκευτικού χαρακτήρα, είθισται να έχει και μεγάλη κίνηση στα καταστήματα, οπότε προτάθηκε, μετά από απαίτηση και πολλών συναδέλφων, η παράταση του ωραρίου από τις 9μμ έως τις 11μμ.

Στο πλαίσιο της καλής σχέσης που έχουμε σε επίπεδο Διοικήσεων, πραγματοποιήθηκε μια εποικοδομητική συζήτηση, με στόχο τη συγκατάθεση όλων των εμπλεκομένων φορέων έτσι ώστε να δοθεί μία ανάσα ανάκαμψης στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.