Την Παρασκευή 17 Ιουνίου και ώρα 7.30μ.μ. ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Νέο Σαλμενίκο» πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση, στον εξωτερικό χώρο του Συλλόγου, όπου υπήρξε απαρτία από τα μέλη του.

Η Γενική Συνέλευση ενημερώθηκε από το Δ.Σ. και αποφάσισε την διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για τις 3/07/2022 από τις 17.30 μέχρι τις 9.30μ.μ.

Υποψηφιότητα μπορούν να καταθέσουν όλα τα μέλη του Συλλόγου μέχρι 1/07/2022 και ώρα 20.00, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό του.

Στη Γενική Συνέλευση στο χώρο παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ερινεού Γιώργος Ντίνου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σαλμενίκου Γιώργος Μπαβιόλης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Αιγιαλείας και μέλος του Συλλόγου Σταύρος Καραδημητρόπουλος.

Τα μέλη του συλλόγου συζήτησαν και ανέλυσαν τα προβλήματα του χωριού για τα οποία θα μπορούσαν να βρεθούν, στα πιο σημαντικά, λύσεις ώστε να διευκολύνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Ντίνου και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μπαβιόλης δεσμεύτηκαν ότι από κοινού, κάτοικοι, Κοινότητα και Δήμος, θα προσπαθήσουν το καλύτερο αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα πάρα πολύ σημαντικά τα οποία πρέπει να λυθούν άμεσα.