Ο Σύλλογος Κεφαλλήνων & Ιθακησίων Αιγιαλείας & Καλαβρύτων και τη Χορωδία του, διοργανώνουν την εκδήλωση με τίτλο: «Με στιχάκια, μεζεδάκια, καλοκαιρινά βραδάκια». Με γνωστές και αγαπημένες μελωδίες από την αισθαντική φωνή του καλλιτέχνη, Γιάννη Καραμάνου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου και ώρα 8.30μ.μ. στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου, στην παραλία Μυρτιάς, με γλέντι, τραγούδι και χορό.

Μια βραδιά με χειροποίητα εδέσματα από τα μέλη και τις φίλες του συλλόγου και κρασί που θα προσφερθούν με αγάπη. Μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη, κάτω από το φως του φεγγαριού και τον υπέροχο φωτισμό του κήπου του Πολύκεντρου, δίπλα στη θάλασσα. Καλεσμένα όλα τα μέλη, οι φίλοι, αλλά και όλοι οι Αιγιαλείς.

Το λιμάνι απέναντι από το Πολύκεντρο Συνεδριακό Κέντρο θα είναι ανοικτό για την εξυπηρέτησή σας, ως χώρος στάθμευσης.

Προσκλήσεις θα υπάρχουν στην Ιόνιο Βιβλιοθήκη Αιγίου, Ανδρονοπούλου 12 στο Αίγιο (πίσω από την Φανερωμένη ) τη Τετάρτη – Πέμπτη και Παρασκευή και ώρες 11π.μ. – 1μ.μ. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων στα τηλέφωνα: 6944208647 και 6986813482. Είσοδος 10€.