Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν (στα τέλη Σεπτέμβρη) στο νεοσύστατο Επιστημονικό Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Αιγιάλειας (Ε.Σ.Π.Φ.Α.Α.) συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο με την παρακάτω σύνθεση:

Πρόεδρος: Σιακκής Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Καραΐνδρος Δημήτρης

Γραμματέας: Φιλίππου Φίλιππος

Ταμίας: Τρίγκα Σοφία

Μέλος: Παπασημακόπουλος Κωνσταντίνος

Παράλληλα, στην εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Θανασούλιας Αντρέας, Τσουρέκης Ασημάκης και Οπλατζάκη Βασιλική.

Το πρώτο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Σ.Π.Φ.Α.Α. προετοιμάζει τις αρχικές ενέργειες του συλλόγου τόσο με βάση τους καταστατικούς σκοπούς και στόχους όσο –κυρίως- με τη διάθεση συνεργασιών και παρεμβάσεων σε θέματα φυσικής αγωγής και αθλητισμού σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης, εκπαίδευσης, προπονητικής κ.τ.λ. Στα πλαίσια αυτά προγραμματίζονται συναντήσεις με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης (δήμαρχος, νομικό πρόσωπο κ.ά.), της εκπαίδευσης, με αθλητικούς και επιστημονικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής. Παράλληλα, θα υπάρξει συνεργασία με αντίστοιχους επιστημονικούς συλλόγους που δραστηριοποιούνται σε πολλές περιφερειακές ενότητες της χώρας, πάνω σε θέματα φυσικής αγωγής, αθλητισμού, προπονητικής κ.ά.

Όσοι άλλοι γυμναστές-γυμνάστριες επιθυμούν να εγγραφούν στον Ε.Σ.Π.Φ.Α.Α. μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς ο σύλλογος αφορά σε όλους τους πτυχιούχους φυσικής αγωγής ανεξάρτητα ιδιότητας ή εργασιακής θέσης (διορισμένοι στην εκπαίδευση, αδιόριστοι, προπονητές, συνταξιούχοι κ.τ.λ.)