Η βραδιά του αγιασμού του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» ήταν η απόλυτη επιβεβαίωση της δυναμικής της παράταξης του Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλου!

Δύο εβδομάδες πριν τις κάλπες η προσέλευση φίλων της παράταξης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου έστειλε το «μήνυμα» για την επόμενη μέρα για το δήμο Αιγιάλειας. Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την βαθειά συγκίνησή του ο υποψήφιος δήμαρχος Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος κατά τον χαιρετισμό του το βράδυ της Παρασκευής.

Χωρίς δημοσιότητα και προσκλήσεις, παρά μόνον μέσω των φίλων της παράταξης, τα στελέχη συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο αποδεικνύοντας ότι η «Αιγιαλέων Πόλις» αποτελεί τη γνήσια έκφραση της κοινωνίας!

Ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε σε όλη τη διαδρομή της πενταετίας που οδήγησε στην συσπείρωση γύρω του σημαντικών και ικανών στελεχών, δίδοντάς του δύναμη και τη βεβαιότητα της εισόδου στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών.

[the_ad id=”46371″]

 

Στην αναφορά του δεν χαρίστηκε για άλλη μια φορά για τα «συμφέροντα» που υποκρύπτονται πίσω από τα δημοτικά, υπερτονίζοντας ότι ο συνδυασμός της «Αιγιαλέων Πόλις» έχει αέρα νίκης και εκφράζει αυτό που απαιτεί σήμερα η κοινωνία της Αιγιάλειας για μια πραγματική ανατροπή σε όσα μέχρι σήμερα καταδυναστεύουν την Αιγιάλεια.

«Σήμερα, όλοι εμείς που προερχόμαστε πραγματικά από εκείνες τις κοινωνικές και παραγωγικές τάξεις που με μόχθο αγωνιστήκαμε στη ζωή μας, έχουμε μια και μοναδική ευκαιρία!

Με την ψήφο μας να δώσουμε τέλος στο τοπικό σύστημα διαφθοράς που εκφράζεται με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία επιχειρούν και πάλι με το προσωπείο του καθωσπρεπισμού, να διαιωνίσουν την ανομολόγητη δράση τους… Με τη δύναμη που μου δώσατε όλοι εσείς και την υπέρβαση σημαντικών συμπολιτών μας, που στελεχώνουν την παράταξή μας, κερδίζουμε την μάχη!» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]