Σε μια εποχή που πολλοί πιστεύουν ότι οι νέοι παραμένουν αδρανείς σε αυτά που αντιμετωπίζει η χώρα μας, σε μια εποχή που θεωρούμε ότι η νεολαία αποστρέφεται τα κοινά κουρασμένη και απογοητευμένη (όπως θεωρητικά την θέλουν κάποιοι), έρχονται οι φοιτητικές εκλογές που αντιστρέφουν τις συγκεκριμένες απόψεις αναδεικνύοντας για 33η συνεχόμενη χρονιά την μεγάλη κεντροδεξιά φοιτητική παράταξη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πρώτη δύναμη.

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας έστειλαν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το δικό τους μήνυμα. Ότι δηλαδή οι νέοι ενδιαφέρονται, θέλουν και απαιτούν ο τόπος τους να βγει από το αδιέξοδο. Με πολλές ιδέες και αμέριστο ενδιαφέρον λένε όχι στην αδιαφορία, το πολιτικό χάος και την μιζέρια!

Το αποτέλεσμα μάς δικαιώνει απόλυτα: Η νέα γενιά πιστεύει στις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Προόδου και της Αριστείας, όλα όσα συνθέτουν δηλαδή το αξιακό «είναι» της παράταξής μας και της ιστορικής μας νεολαίας.

[the_ad id=”46371″]

Οι νέοι δείχνουν τον δρόμο για να γίνει ξανά η Ελλάδα η χώρα που μας αξίζει! Παράλληλα, η συντριπτική νίκη της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ δείχνει και τον δρόμο για τις μεγάλες νίκες που θα πετύχει η παράταξή μας σε κάθε είδους κάλπες που θα στηθούν μέσα στο προσεχές διάστημα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και της ΟΝΝΕΔ τόσο για τον αγώνα τους όσο και για τα μηνύματα αισιοδοξίας προς όλους ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε! 

Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιαλείας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ

 

[the_ad id=”46704″]