Μέσω των Smartphones ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τις τελευταίες παγκόσμιες εξελίξεις, να ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα, να στέλνει και να δέχεται email, να παρακολουθεί βίντεο κ.ο.κ. Εντάξει η τεχνολογία μπορεί και κάνει θαύματα αλλά συχνά μάλλον υπερβάλει και προκαλεί. Όπως στην περίπτωση της O-Cast, μιας νέας ψηφιακής αγοράς που επιτρέπει στους ανθρώπους να ανεβάζουν προσομοιωσεις στοματικού σεξ που στη συνέχεια μπορούν να κατεβάσουν σε έναν δονητή μέσω bluetooth.

Ο εκπρόσωπος της εφαρμογής, ανέφερε ότι το προϊόν είναι ένα είδος «iTunes για στοματικό σεξ». Δείτε πώς λειτουργεί: Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει μια εφαρμογή που καταγράφει δονήσεις που δημιουργούνται όταν γλείφει την οθόνη του κινητού τηλεφώνου. «Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας, αλλά με το γλύψιμο της οθόνης η δόνηση είναι μεγαλύτερο», αναφέρει ο Darren Press και εξηγεί «αν η οθόνη είναι καθαρή, τότε τότε θα πρέπει να είστε OK».

Είτε εσείς χρησιμοποιείτε τη γλώσσα σας ή το δάχτυλο, τα πρότυπα των δονήσεων διαρκούν 60 δευτερόλεπτα. Οι δονήσεις, συνδέονται μέσω bluetooth με το Lush, έναν φορητό δονητή που πωλείται έναντι 100 δολαρίων. Σύμφωνα με τον Press, για την τελειοποίηση της εφαρμογής, συνεργάστηκαν και γυναίκες που εργάζονταν σε ιστοσελίδες ενηλίκων. Μια τέτοια γυναίκα που το δοκίμασε, η Charley Hart, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό. «Το λάτρεψα», είπε στην Huffington Post. «Δε συγκρίνεται με το αληθινό, αλλά είναι τέλειο όταν το άλλο πρόσωπο είναι μακριά

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν 12 δείγματα «οργασμών» έτοιμα για download με τίτλους όπως «Getting Loco», «Mushroom Cloud» και «Sensual Bath». Πάντως, πριν μερικούς μήνες, o Press και οι άνθρωποι της εταιρείας, αποπειράθηκαν να κάνουν κάτι παρόμοιο και για τους άντρες, αλλά χωρίς ιδιαίτερες ικανοποιητικές πωλήσεις.