Καλώς τα παιδιά. Το 2002 που μου φαίνεται σαν να ήταν… χθες, ο Άρης έκανε την τελευταία του νίκη ως φιλοξενούμενος με γκολ του Νόρντιν Τζιμπάρι (όνομα βαρύ σαν ιστορία που με επαναφέρει στην πραγματικότητα των 19 ολάκερων χρόνων που πέρασαν από τότε). Στο Kαραϊσκάκη δε, οι “κίτρινοι” του Βορρά έχουν να πάρουν διπλό από το 1983, όταν δηλαδή οι περισσότεροι από εμάς τρώγαμε φρουτόκρεμα ή δεν είχαμε συλληφθεί σαν ιδέα. Το λες και πολύ καιρό. Για να κλείνω με την παράδοση, η τελευταία φορά που δεν νίκησε ο Ολυμπιακός ως γηπεδούχος, ήταν το 2010, όπου και έφερε «κουλούρια» για τα πλέι οφ. Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια και στα προγνωστικά στοίχημα.

Η ομάδα του Μαρτίνς, έπαιξε σε ρυθμούς… ροκιάς την Πέμπτη, με τον Σεμέδο να επιστρέφει στην άμυνα και τις τρανταχτές απουσίες των φιλοξενούμενων, η λογική λέει ότι αμφίτερμα θα επιβεβαιωθεί δύσκολα. Κρατάω όμως μια πισινή, γιατί ο Σα δεν είναι ο εαυτός του εσχάτως, κοινώς ό,τι πάει μέσα «γράφει». Ελπίζω να είναι φεγγάρι για τον Πορτογάλο Κέρβερο και να τελειώνει γρήγορα, γιατί η ρεβάνς με τους Ολλανδούς είναι κοντά και θα χρειαστεί πολύ.

Κοντολογίς, βλέπω τους Killers του Ολυμπιακού να συνεχίζουν το τροπάρι τους. Το ενδιαφέρον στατιστικό με το «μάτωμα» των διχτυών στα 11/16 πρώτα ημίχρονα, αλλά και η επιμονή και το κυνήγι του γκολ μέχρις… εσχάτων δευτερολέπτων, με οδηγούν σε δύο προγνωστικά.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και άλλα προγνωστικά στοιχήματος στο koubanezos.gr